"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מחכים לאות חיים מאביב"

בני משפחתו של אביב משל מכפר סבא שנעדר באינדונזיה, מקווים לבשורות טובות • אחותו בשיחה עם "ישראל היום": "הוא רק רצה להיות בים"

,עודכן

נמשכים החיפושים אחר אביב משל מכפר סבא, הנעדר באינדונזיה מאז יום ראשון. סיון, אחותו, אמרה ל"ישראל היום": "לפני ארבעה ימים, ביום ראשון, הייתה הפעם האחרונה ששוחחנו עם אחי, יום לפני שעבד אתו הקשר. היה לו מאוד טוב בטיול, הוא מאוד חיכה לו, הוא עבד קשה בשביל הטיול הזה. הוא יצא לפיליפינים עם חבר, ואז הם נפרדו והוא המשיך לאינדונזיה".

אביב נכנס לגלוש בים עם גלשן סאפ, אך לא יצא מהמים. חבריו בחוף הזעיקו את כוחות ההצלה שהחלו בחיפושים אחריו.

סיון סיפרה על הניסיונות לאתר את אחיה: "כרגע אנחנו יודעים על מסוק שחג מעל האזור שבו הוא אמור היה להיות. יש ספינות שחגות באזור, ובנוסף משלחת של חברת מגנוס אמורה להגיע בקרוב ולסייע לצוותים בחיפושים". לדבריה, גם אביה יצא אתמול בלילה בטיסה לאזור ההיעלמות של אחיה, והם יושבים בציפייה לקבל אות חיים מאחיה.

"אחי סיפר שביקר במקומות ממש באינדונזיה. הוא ממש התלהב מהים. הוא רצה לבלות ולהיות בים שהוא כל כך אוהב", סיפרה סיון על המסע של אחיה באינדונזיה.

אינדונזיה, מדינת איים בדרום האוקיאנוס השקט, לא מקיימת יחסים דיפלומטים עם ישראל. משל נכנס אליה בזכות הדרכון האמריקני בו הוא מחזיק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר