"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בוזגלו נפגש עם אוהדי הפועל ב"ש

ראשי ארגון ה"אולטרסאות'" נפגשו עם הקשר בעקבות הדם הרע לאחר עזיבתו והבהירו כי מבחינתם המשקעים עם השחקן הוסרו • "אין לנו בעיה עם אף שחקן, בוודאי לא עם מאור" אמרו בארגון

,עודכן
צילום: עמי שומן // בוזגלו חוגג במדי ב"ש. בקרוב האיחוד?

ראשי ארגון ה"אולטרסאות'" של אוהדי הפועל ב"ש נפגשו הלילה עם הקשר מאור בוזגלו במטרה לשים סוף לדם הרע בין הצדדים מאז עזב השחקן את בירת הנגב. הפגישה הוגדרה על ידי שני הצדדים כחיובית מאוד ובסופה הבהירו האוהדים כי מבחינתם כל המשקעים הוסרו.

ראשי הפועל ב"ש, כולל הבעלים אלונה ברקת ידעו על הפגישה המתוכננת ואף הביעו תמיכה במהלך. "אין לנו בעיה עם אף שחקן, בוודאי שלא עם מאור בוזגלו" אמרו במועדון והקהל אימץ את הדברים. עדיין לא ברור האם הסולחה עם הקהל האדום תסלול את דרכו של בוזגלו חזרה להפועל ב"ש, אך דבר אחד ברור והוא שמהלך כזה לא יכול היה לצאת לפועל בלי תמיכת הקהל. כעת כאשר יושרו ההדורים הכל פתוח.

רק אתמול נפגש אביו של השחקן יעקב בוזגלו עם האחים ניסנוב בנוגע לאפשרות שיחתום בהפועל ת"א. הפועל הגישה הצעה שהוגדרה על ידי בוזגלו כ"מכובדת" אך לא סוכם דבר בשלב זה והצצדים קבעו לשוחח בהמשך. אם גם הפועל ב"ש תיכנס לתמונה זה עשוי לשנות את התמונה בכל הקשור לתנאים שיוכל בוזגלו לקבל במועדון בו זכה בעבר באליפויות והשתתף עימו בשלב הבתים של הליגה האירופית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר