זהבי כבש עוד שלושער, גוואנגז'ו שוב הפסידה

הכוכב הישראלי ממשיך להוביל בראש טבלת מלך השערים בליגה הסינית עם 14 שערים ב-13 משחקים, אבל קבוצתו רשמה הפסד נוסף, 4:3 לווהאן זאל • דיא סבע סיים עם בישול

צילום: האתר הרשמי של גוואנגז'ו R&F // ערן זהבי. בודד בראש טבלת מלכות השערים

ערן זהבי, הכוכב הישראלי של גוואנגז'ו R&F המשיך הערב (שבת) את העונה הלוהטת שלו בליגה הסינית עם שלושער אופייני במשחק הבית מול ווהאן זאל, אבל בסופם של 90 הדקות, קבוצתו נוצחה 4:3 אחרי שהובילה 1:3 עד הדקה ה-67.

זהבי, שרק לפני שמונה ימים כבש שלושער במדי הנבחרת מול לטביה, ממשיך להוביל בראש טבלת מלך השערים בליגה הסינית עם 14 שערים ב-13 משחקים, אבל קבוצתו מדורגת רק במקום התשיעי בלבד, עם 15 נקודות לאחר 13 מחזורים. הנציג שלו בנבחרת ישראל, דיא סבע, שיחק 90 דקות, ובישל את השער הראשון במשחק.

כבר בדקה ה-18, גוואנגז'ו עלתה ליתרון בדקה ה-18 לאחר שזהבי ניצל מסירה טובה של סבע וטעות בהגנת של ווהאן זאל, ומקרוב לא התקשה לקבוע את היתרון של גוואנגז'ו. שש דקות לפני השריקה להפסקה, רפאל סילבה קיבל כדור עומק וגלגל פנימה בקלילות, 1:1. 

בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, זהבי השתלט על כדור גובה ודחק אותו פנימה בקלות אופיינית, 1:2. בדקה ה-62 השלים זהבי שלושער עם דחיקה אחרי שהשוער הדף רע מאוד בעיטה של דיא סבע. אבל כאן הגיעה המפולת של גוואנגז'ו R&F, שספגה שלושה שערים בחמש דקות. זה התחיל עם רפאל סילבה (67), המשיך עם סונג ג'ה וויי (70), שקבע שוויון, והסתיים במהפך של קוואסי (72), שקבע את תוצאת המשחק (4:3).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר