"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו: "מצאנו פתרון לסבסוד הצהרונים"

בשורות טובות להורים: ראש הממשלה ושר האוצר וכחלון הגיעו לסיכום לגבי סבסוד הצהרונים • ההצעה תעלה לאישור ממשלה • כחלון: "נדאג לילדי ישראל"

,עודכן
בשורה משמחת להורים // צילום: אלכס קולומויסקי

ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ושר האוצר, משה כחלון, סיכמו על המשך סבסוד הצהרונים לשנת הלימודים הבאה. ההצעה תעלה בקרוב לאישור הממשלה. נתניהו התייחס הערב (רביעי) להחלטה: "יש לנו בשורה משמחת להורים בישראל - שר האוצר ואני מצאנו פתרון לסבסוד הצהרונים. בספטמבר, עם תחילת שנת הלימודים, יהיו צהרונים".

שר האוצר כחלון דיבר גם הוא על הסיכום אליו הגיע עם ראש הממשלה: "תודה לך אדוני ראש הממשלה, זו באמת הייתה משימה מאתגרת, אבל מצאנו את המקור הכספי - יהיו צהרונים גם בשנה הבאה, וגם בשנים הבאות. אנו נמשיך לדאוג לילדי ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר