"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בהלה בניו יורק: טייס נהרג בהתרסקות מסוק על גג בניין מגורים במרכז מנהטן

המסוק ככל הנראה ניסה לבצע נחיתת חירום על הגג מסיבה שאינה ידועה, והתרסק • ההתרסקות גרמה לשריפה, וכוחות הכיבוי הצליחו להשתלט עליה • הנשיא טראמפ עודכן באירוע ועוקב אחרי ההתפתחויות • "הבניין רעד לגמרי", סיפרו אנשים ששהו בו בזמן ההתרסקות

,עודכן
כוחות החירום בזירה במנהטן // צילום: רויטרס

מסוק התרסק היום (שני) על גג בניין בן 54 קומות בשדרה השביעית במנהטן שבניו יורק, כך נמסר משירותי הכבאות. על פי הדיווחים, המסוקניסה לבצע נחיתת חירוםוהתרסק על הגג, מה שגרם לשריפה. מותו של הטייס נקבע במקום. הכבישים באזור נחסמו, ומשטרת ניו יורק ביקשה מהאזרחים להימנע מהגעה למקום. הנשיא טראמפ עודכן במקרה והוא עוקב אחרי התפתחויות.

אזרח שהיה בקומה ה-40 סיפר על רגעי האימה: "אני קצת רועד, אני כאן כל יום והרגשתי רעידה. אחרי כמה דקות אמרו לנו שאנחנו צריכים להתפנות, ואז הם חזרו בהם ואמרו לנו להישאר במקומות. כעבור חמש דקות ביקשו שוב שנתפנה. אף אחד לא ידע מה קורה ופשוט פינו אותנו מהמקום. לקח לנו זמן לצאת מהבניין. ברגע שהגענו החוצה הבנושמסוק התרסק על הגג שלנו".

כוחות החירום בזירה במנהטן // צילום: רויטרס

צוותי הכבאות השתלטו על השריפה במקום // צילום: רויטרס

מושל ניו יורק, אנדרו קומו, נתן פרטים ראשונים על האירוע. "המסוק ניסה לבצענחיתת חירוםעל גג הבניין מסיבה שאינה ידועה לנו, וככל הנראה בזמן הנחיתה פרצה שריפה. כוחות ההצלה ושירותי החירום מטפלים באירוע, והאש נמצאת תחת שליטה".

הבניין שעליו התרסק המסוק // צילום: רויטרס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר