"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עלי מוחמד סיכם לשלוש שנים בבית"ר ירושלים

אחרי ששני המועדונים הגיעו להסכמה, קשר מכבי נתניה הפך לשחקן השישי שמצטרף לקבוצה של רוני לוי • יוסי בניון: "מדובר בתוספת כוח משמעותית עבורנו, עלי מוחמד היה אחד השחקנים המצטיינים בליגה בעונות האחרונות"

,עודכן
צילום: דוברות בית"ר ירושלים // עלי מוחמד. הפך לשחקן השישי שמצטרף לקבוצה מהבירה

בבית"ר ירושלים ממשיכים לעבוד. הקשר עלי מוחמד סיכם הערב (שני) על הצטרפותו לבית"ר ירושלים לשלוש השנים הבאות, כך הודיעו מטעם המועדון הירושלמי. קשר מכבי נתניה הפך לשחקן השישי שמצטרף לקבוצה מהבירה הקיץ. במכבי נתניה צפויים לקבל 1.5 מיליון דולר על 60 אחוזים משווי הכרטיס של מוחמד, שצפוי להרוויח 250 אלף דולר לעונה.

המנהל המקצועי סיפר על ההחתמה: ״מדובר בתוספת כוח משמעותית עבורנו, עלי מוחמד היה אחד השחקנים המצטיינים בליגה בעונות האחרונות והצטרפותו אלינו בהחלט מהווה אמירה בנוגע לבניית הסגל העמוק והחזק שלנו״.

ממכבי נתניה נמסר: "מכבי נתניה ובית"ר ירושלים הגיעו להסכמה על העברתו של עלי מוחמד. מועדון בית"ר ירושלים התחייב לשלם את סעיף השחרור המופיע בחוזהו של השחקן. אנו רוצים להודות לעלי על שלוש עונות נפלאות, ולאחל לשחקן הצלחה בהמשך הדרך".

יצוין כי סיכום בין המועדונים הושג אך עדיין יש עוד פרטים שבית"ר צריכה לסגור מול השחקן עצמו כמו לדוגמה סעיף שחרור לקבוצה באירופה. "אני לא מבין איך כולם מברכים על המוגמר", אמר סוכנו של השחקן, אבי ציוני, שהוסיף, "ברמת העיקרון זה נסגר, אבל עדיין לא סגור ב-100 אחוזים".

כחלק מעסקת מוחמד, צפויה נתניה להיכנס למו"מ מול יעקב בריהון והבלם טל כחילה, שאמנם סיים את חוזהו בקבוצה אך יש עליו דמי השבחה שמגיעים לבית"ר. גם שמו של השוער ארנסט שטקוס עלה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר