"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סנטי קאסורלה: "תמיד האמנתי שאחזור"

הקשר בראיון ל'מארקה', 4 שנים לאחר שנכלל בסגל ספרד בפעם האחרונה ולאחר שהחלים מפציעה שכמעט גדעה לו את הקריירה • "גם הקרובים שלי לא אמרו לי לוותר" • על ויאריאל: "זה היה המקום האידיאלי עבורי. הם היו מוכנים להקשיב לסיפור שלי"

,עודכן
צילום: איי. פי // קאסורלה במדי ויאריאל. "אף פעם לא חשבתי לוותר"

נבחרת ספרד תשחק השבוע במוקדמות היורו נגד איי פארו (שישי) ושבדיה (שני). אחד משחקני הסגל של לואיס אנריקה לצמד המשחקים הוא לאחר מאשר סנטי קאסורלה. הקשר בן ה-34 כבר שיחק עד היום 77 משחקים במדי ה'לה רוחה' וכבש 14 שערים אבל הזימון למשחקים הקרובים, לאחר 4 שנים שלא היה חלק מהסגל של הנבחרת הספרדית הוא אחד הדברים המרגשים שקרו לו בקריירה. לאחר פציעה כרונית וארוכה שכמעט קטעה את הקריירה שלו, השחקן ערך שיקום ארוך והצליח השנה נגד כל הסיכויים לחזור לשחק במדי ויאריאל ולספק עונה מצויינת שהובילה אותו שוב לסגל של אלופת העולם ב-2010.

קאסורלה התפנה לראיון ל'מארקה" הספרדי וסיפר על הדרך שעבר בשנים האחרונות עד לזימון המחודש והמרגש לנבחרת: "תמיד האמנתי שאני אחזור לשחק. גם כשהרופאים אמרו לי שאני צריך להגיד תודה שאני מסוגל ללכת עם הבן שלי מהגינה לבית שלי. היו לי הרבה רגעים קשים מאוד. כשהייתי צריך לעזוב את אשתי ואת הילדים שלי כדי לנסוע לטיפולים אלה היו רגעים קשים מאוד. היו רגעים שהשיקום היה הולך מעולה והיו רגעים שהלכתי כמה צעדים אחורה".

קאסורלה (משמאל) בדקת דומייה לזכר רייס באימון ספרד, אתמול // צילום: אי.פי.איי

על ההתמודדות במהלך הטיפולים: "אף אחד מהקרובים אליי לא אמר לי לוותר, גם אלה שהזמן של הטיפול בא על חשבונם. הם ידעו שזה לא מה שיעזור לי. המשפחה שלי מכירה אותי ויודעת שאם יש לי מטרה אני אלך עד הסוף. השתמשנו בכל הכלים שהיו לרשותנו. לא רציתי לוותר ואחרי זה להצטער על זה. כשהייתי לבד עם עצמי כל הזמן ראיתי משחקים וידעתי שאני רוצה לחזור לשחק".

על ויאריאל שנתנה לו את ההזדמנות לאחר הפציעה: "זה היה המקום האידיאלי עבורי. הם היו מוכנים להקשיב לסיפור שלי ולמה שאני מרגיש. לא הייתי צריך להראות להם כל יום שאני מתאושש, הם הבינו את מצבי".

כמו כל אדם שעובר משבר, גם קאסורלה לקח כמה דברים להמשך החיים שלו: "למדתי ממה שעבר עליי המון. למדתי להעריך דברים הרבה יותר. יש דברים שלא חשבתי שהם חשובים לפני כל מה שעבר עליי. עכשיו שאני מתקרב לפרישה, אני נהנה מהנסיעה באוטובוס לאצטדיון, אני מתרגש לראות אנשים בחולצות צהובות בצידי הכביש, אני נהנה עם החברים שלי בחדר הלבשה, במהלך הקריירה מאבדים את הריגוש מהדברים האלה ועכשיו זה חוזר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר