"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קים והרוצח: האם ישוחרר בזכותה?

אדם שהואשם בשנות ה-80 ברצח של 4 אנשים מקבל את עזרתה של קים • היא באה לבקרו בכלא והם הצטלמו, והיא פועלת לשחרורו

,עודכן
קים קרדשיאן, צילום: צילום: AP

למרות שכל העולם חושב שזו בדיחה מתוסרטת בריאליטי המשפחתי שלה,קים קרדשיאןממשיכה לפעול במרץ במאמציה להפוך את העולם למקום צודק יותר, על פי דעתה.

כזכור, קים (בתו של העורך דין המנוח המפורסם רוברט קרדשיאן, שייצג בין היתר את או ג'יי סימפסון), החלה בלימודי משפטים במטרה להפוך לעורכת דין פלילית בסיומם.

עד כה, היא פעלה נמרצות לקידום רפורמה במערכת הכליאה האמריקאית וכבר הצליחה לזקוף לזכותה מספר הצלחות מתוקשרות בתחום.

I had an emotional meeting with Kevin Cooper yesterday at San Quentin’s death row. I found him to be thoughtful and honest and I believe he is innocent of the crimes for which he was convicted.pic.twitter.com/FveajjjA5y

— Kim Kardashian West (@KimKardashian)1 ביוני 2019

בשישי האחרון צייצה תמונה שלה מחובקת עם קווין קופר, אסיר שהורשע ברצח 4 נפשות (הורים, בתם וילד חבר של המשפחה) ב-1983 וכתבה:

"היה לי מפגש עמוס רגשות עם קווין קופר אתמול בכלא סן קוונטים באגף הנידונים למוות. מצאתי כי הוא אדם שקול וכן, ואני מאמינה שהוא חף מפשע בפשעים שהואשם בהם".

כאמור, קופר הורשע ברצח ונידון למוות. הוא טען לחפותו מהיום הראשון, ומאז ממתין ליישום גזר הדין שנדחה לאורך השנים מספר פעמים.

כעת, בזכות התערבותה של קים, בוצעה בדיקת DNA מחודשת בניסיון להוכיח שיבוש ראיות.

באוקטובר הגישה קים בקשה ממי שהיה מושל קליפורניה, ג'רי בראון, לפתוח מחדש את התיק של קופר ולחקור ראיות פוטנציאליות חדשות להוכחת חפותו, מה שהוביל לדרישה לביצוע מחודש של בדיקות DNA.

גם מושל קליפורניה החדש דווין ניוסום, המתנגד לעונש מוות, תמך בבקשה והורה על ביצוע הבדיקות בפברואר.

מעריב לנוער: "נטע מעודדת השמנת יתר"

"משחקי הכס" 8, פרק 6: סוף לסיקור

"הישרדות VIP": נעמה קסרי לניצחון?

עד שיתקבלו התוצאות, קים הגיעה לכלא הידוע לשמצה, כדי לפגוש פנים מול פנים את קופר.

הציוץ זכה למעל ל-32 אלף לייקים ומאות תגובות, כשרובן מהללות את פועלה של קים ומשבחות אותה.

"כל הכבוד לך קים" צייצה גולשת ואחרת הוסיפה "את השראה לכולנו".

האם הרוצח באמת חף מפשע? כנראה שבקרוב נדע את התשובה.

לסיום: עוד פאשלה ב"משחקי הכס"

מתי נפסיק להתעסק במשקל של נטע?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר