"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד אכזבה למרימי: 12 הנקודות מבלארוס נפסלו

בפעם הראשונה בתולדותיה קיבלה ישראל 0 נקודות מהשופטים • איגוד השידור האירופי פסל את הניקוד של שופטי בלארוס לאחר שאלה עברו על חוקי התחרות

,עודכן
קובי מרימי באירוויזיון // צילום: קוקו

צרות בצרורות:אחרי האכזבה של קובי מרימי משופטיהאירוויזיוןבאירופה, איגוד השידור האירופי פסל הערב (רביעי) את הניקוד של שופטי בלארוס לאחר שאלה עברו על חוקי התחרות, וכך הדוז פואה היחיד שישראל קיבלה בתחרות, נפסל. בפעם הראשונה לא זכתה ישראל ולו בנקודה מהשופטים.

למעט הסימבוליות למהלך הזה אין יותר מדי משמשעות ואינו משפיע על הדירוג של מרימי בתוצאה הסופית. הוא מסיים את התחרות במקום ה-23 עם 35 נקודות בלבד, ובמרחק שלוש נקודות בלבד מהמקום ה-24 שם ממוקמות ״סיסטרז״ צמד הבנות הגרמניות שנחשבות לאחת ההופעות הגרועות בתחרות.

נורבגיה ירדה מקום אחד אל המקום ה-6, שבדיה עלתה מקום אחד אל המקום ה-5, מקדוניה ירדה מקום אחד אל המקום ה-8, אזרבייג׳ן עלתה מקום אחד אל ה-7, צרפת ירדה בשני מקומות אל המקום ה-16, קפריסין עלתה בשני מקומות אל המקום ה-13, סלובניה ירדה בשני מקומות אל המקום ה-15, מלטה עלתה שני מקומות אל המקום ה-14, סרביה ירדה מקום אחד אל המקום ה-18, אלבניה עלתה במקום אחד אל ה-17, סן מרינו עלתה במקום אחד אל המקום ה-19, אסטוניה ירדה במקום אחד אל המקום ה-20, בלארוס עלתה במקום אחד אל ה-24 ובריטניה נשארה במקום האחרון.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר