"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אם ננצח את אתלטיקו, זה יהיה רשום עליכם"

ניר קלינגר, שמשחק הראווה מול הקבוצה הספרדית הערב צפוי להיות האחרון שלו כמאמן בית"ר ירושלים: "הולכת להיות חוויה" • מפיק האירוע, דני בנעים: "מקווה שנראה עוד קבוצות מאירופה מגיעות לכאן. ללא ספק ברצלונה זו אחת המטרות ואני מאוד אופטימי"

,עודכן
צילום: בני דויטש // דייגו קוסטה מגיע לארץ הקודש, היום. יפגוש את בניון

1 כולם מדברים על כך שמשחק הידידות של בית"ר ירושלים מול אתלטיקו מדריד יהיה משחק הפרידה של אנטואן גריזמן מהקבוצה הספרדית, אבל עם כל הכבוד לאלוף העולם, הגזרה המקומית לא פחות מעניינת, והמשחק הערב צפוי להיות האחרון של ניר קלינגר כמאמן הצהובים־שחורים.

קלינגר אולי לא הצליח להוביל את בית"ר לפלייאוף העליון, אבל אם הוא לא ימשיך מחליפו יקבל ירושה לא רעה, שכן תחת קלינגר חזרו לחיים כמה שחקנים שדעכו לפני שהגיע, כמו טל בן חיים, איתמר ניצן ודוד קלטינס. שחקני הרכש שהביא בינואר, פרדי פלומין וגדי קינדה, אמורים להיות חלק מהבסיס לעונה הבאה, לעומת מיחאי וודוץ ואנתוני אנאן, שהגיעו בינואר בזול (עלו לקבוצה כ־40 אלף דולר כל אחד) ולא ימשיכו.

אתמול הראה קלינגר לשחקנים וידאו של אתלטיקו, שם דגש על מצבים נייחים ואמר להם: "מלא אנשים הולכים לראות את המשחק הזה, הולכת להיות חוויה, אבל בואו ננסה לנצח. אם ננצח את אתלטיקו זה יהיה רשום עליכם".

המנהל המקצועי, יוסי בניון, אמור לקבל כמה דקות הערב, למרות שכבר פרש ממשחק פעיל. מי שאמור להצטרף אליו בגזרת הפורשים הוא השוער דודו גורש, שכנראה יודיע על תליית הכפפות אחרי המשחק. עידן ורד ומיקי סירושטיין הפצועים יישבו על הספסל, אך לא אמורים לשחק. לאור הפקקים הרבים הצפויים הערב, האוהדים מתבקשים להקדים את הגעתם למשחק ולהגיע בתחבורה ציבורית.

גריזמן נוחת בארץ הקודש, הערב. הערב כולם בטדי // צילום: בני דויטש

2 עם או בלי קשר לתוצאת המשחק הערב, המנצח הגדול של האירוע הוא מפיק האירוע דני בנעים, שבעבר ניסה להביא לישראל את נבחרת ארגנטינה והפעם יכול לרשום לעצמו "וי" גדול עם הבאת קבוצת הפאר הספרדית על שלל כוכביה.

"למרות כל הדיבורים על כך שגריזמן וגודין לא יגיעו, הנה כולם פה בארץ וישחקו היום, וזה מרגש", אמר בנעים ל"ישראל היום" והוסיף: "כל ההתנהלות מולם, מסגירת החוזה ועד להגעה ארצה היתה באווירה כל כך כיפית. אני מעריך שיש להם פינה חמה בלב לישראל גם בגלל עידן עופר (אחד מבעלי אתלטיקו, ש"א). חברי ההנהלה שלהם אמרו לי שיש פה אנרגיות אחרות. אני שמח שסוף סוף הצלחתי להביא אירוע כזה למשפחות בישראל. אני יכול לספר שהמשחק הזה לא רווחי, ושאתלטיקו התחשבו בזה ונתנו לנו הנחה כדי שנוכל להתאזן ולקיים את המשחק".

על השאלה אם העובדה שהספרדים לא התאמנו בארץ לפני המשחק מביעה זלזול בבית"ר, השיב בנעים: "לא. הם עשו אימון בבית והיה להם משחק לא מזמן, כך שהם לא צריכים את האימון הזה. הם לוקחים את המשחק ברצינות, אתם תראו שלא יהיה שום זלזול".

בנעים סיכם בהתייחסות למטרה הבאה שלו: "ללא ספק להביא את ברצלונה זו אחת המטרות, ואני גם מאוד אופטימי בעניין. אני מקווה שנראה עוד קבוצות מאירופה מגיעות לכאן".

שחקני אתלטיקו מדריד עולים על המטוס, הערב // צילום: מתוך טוויטר

3 אמש הגיעו שחקני אתלטיקו לארוחת ערב בביתו של אחד מבעלי קבוצתם, איש העסקים עידן עופר. היום יגיעו המאמן דייגו סימאונה וחלק משחקניו לביקור באקדמיה המשותפת של אתלטיקו והפועל ב"ש, וחלקם יבקרו במשרדי נותנת החסות של המועדון בחיפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר