"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרסום ראשון: עודד חוגג במגעים לרכישת סקציה נס ציונה

אחיו של בעלי בית"ר ירושלים משה חוגג, בוחן אפשרות לקנות את מוליכת הליגה הלאומית • גם הפועל חדרה הוצעה לחוגג האח, בניסיון לקדם את רכישתה • אם העסקה תושלם, יתקיימו יחסי גומלין בין הקבוצות

,עודכן
משה חוגג. עכשיו אחיו נכנס לכדורגל הישראלי // צילום: אורן בן חקון // משה חוגג. עכשיו אחיו נכנס לכדורגל הישראלי

עודד חוגג, אחיו של בעלי בית"ר ירושלים, משה חוגג, בוחן במהלך הימים האחרונים אפשרות לרכוש את קבוצת הכדורגל, סקציה נס ציונה, שעשויה כבר הערב להעפיל לליגת העל, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום".

עוד נודע כי בימים האחרונים פנו לעודד חוגג גורמים שונים אשר עניינו אותו ברכישת קבוצות נוספות, אחת מהן היא הפועל חדרה, אשר כבר משחקת בליגת העל. כזכור, רק לפני שלושה חודשים קיים חוגג משא ומתן לרכישתה של קבוצת הפועל ראשל"צ מהליגה הלאומית, אך הצדדים לא הגיעו להבנות לגבי סכום הרכישה.

אם עודד חוגג יחליט בסופו של דבר לרכוש את נס ציונה, מולה מתקיימים מגעים, או את הפועל חדרה, הרי שאותה קבוצה צפויה לקיים יחסי גומלין עם בית"ר ירושלים, כפי שמכבי ת"א עושה בשנים האחרונות עם קבוצת בית"ר ת"א/רמלה, ולמעשה תהפוך למעין קבוצת בת של הצהובים שחורים.

מקורב לחוגג אישר את הפרטים, אך טען כי בשלב הזה "אשתו מתנגדת למהלך". עד כה עודד חוגג נותר מאחורי הקלעים בכל מה שקשור לכדורגל, אך הוא נחשב ליד ימינו של משה חוגג, והם פיתחו בשנת 2010 את הרשת החברתיתMobliועושים יחדיו עסקים רבים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר