"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שוחרר למעצר בית האוהד שתקף את הפיזיותרפיסט של מכבי

אוהד הפועל ת"א, שנתפס במצלמות תוקף את איש הצוות של הצהובים, יובא מחר לבית המשפט שם יבקשו להרחיקו לחצי שנה מהמגרשים • צפו באירוע האלים

,עודכן
צילום: עודד קרני // דיאנדרה קיין מורחק מהדרבי התל אביבי, אתמול

אוהד הפועל תל אביב, שתקף אתמול בדרבי התל-אביבי בדרייב אין את פיזיוטרפיסט מכבי תל אביב, זומן לחקירה, נחקר שוחרר למעצר בית, ומחר יובא לבית המשפט שם יבקשו להרחיקו לחצי שנה ממשחקי ספורט.

טענות רבות נשמעו היום ואף אתמול בסיום המשחק, כלפי כוח המשטרה והאבטחה שאמור היה לשמור על הסדר בדרבי התל-אביבי בדרייב אין. לאחר התקרית ברבע הראשון בין דיאנדרה קיין לקהל האדום, שוטרי היס"מ עיכבו אוהד אחד של הפועל, אך זה הוחזר כעבור זמן קצר.

אנשי כוח האבטחה במגרש ידעו היטב כי הקרבה בין הספסל הצהוב לבין האוהדים ביציע הינה מסוכנת ולכן הושיבו שם מאבטח, שוטרי היס"מ ומפקד תחנת ת"א צפון, קצין בדרגת סגן ניצב עמדו בסמוך. כאשר אוהד הפועל אחר תקף הפיזיותרפיסט של מכבי, שוטרי היס"מ של מרחב ירקון שעמדו מטרים ספורים מהאירוע, כלל לא התעניינו באירוע והמשיכו בעניינם, ואילו מפקד התחנה עמד חסר אונים ואפילו לא חשב לעכב את אותו אוהד כדי לבדוק מה קרה שם. גם צוות האבטחה פרט לחבק את אוהד לא עשה דבר.

למרות שהדבר נעשה מול עיניהם של כוחות המשטרה רק לאחר שנוצרה הסערה היום והגשת תלונה רשמית מצד איש הצוות המותקף של מכבי, הוחלט לזמן את אותו אוהד לחקירה. לאחר שנחקר הוא שוחר למעצר בית והיום יובא לבית המשפט, שם יבקשו להרחיקו לחצי שנה מאירועי ספורט.

ממשטרת ישראל נמסר: "צר לנו על הצגת טענות מעוותות שחוטאות לאמת. עובדתית המקרה טופל ע״י המאבטחים, ובהמשך החשוד נלקח לחקירה במשטרה בסיומה נשלח למעצר בית. מחר תבקש המשטרה מבימ״ש להורות על הרחקתו מהמגרשים לתקופה ממושכת. נמשיך להיאבק באלימות במגרשי הספורט ובכל מקום אחר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר