"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פרוייקט "משחקים הוגן- מובילים שלום" בין ההתאחדות למרכז פרס לשלום יצא לדרך

הפרוייקט הינו פרוייקט ייחודי של מרכז פרס, במסגרתו נפגשים ילדים וילדות יהודים וערבים מקהילות שונות בישראל במטרה לחבר בין המגזרים השונים בעזרת משחק הכדורגל • התכנית פועלת לאורך שנת הלימודים בשיתוף בתי ספר מכל רחבי הארץ

,עודכן
צילום: ההתאחדות לכדורגל // שינו זוארץ וחמי פרס, בטקס חתימת ההסכם

הבוקר (שני) נחתם הסכם שותפות בין התאחדות הכדורגל לבין מרכז פרס לשלום ולחדשנות במסגרתו יובילו במשותף את הפרויקט "משחקים הוגן- מובילים שלום " .

בטקס , שנערך במרכז פרס לשלום ולחדשנות , השתתפו יו"ר מרכז פרס לשלום ולחדשנות חמי פרס, יו"ר ההתאחדות משה זוארץ , שחקני נבחרת ישראל הבוגרת – אלי דסה ושירן ייני, שחקני נבחרת ישראל הצעירה אסף צור ושי אליאס.

עוד נכחו באירוע: אלי רוזן מנהל נבחרת צעירה, ניר לוין מאמן נבחרת צעירה, רונית גלסמן מנהל השיווק של ההתאחדות , ירדן לעאל יבלונקה- סמנכלית מרכז פרס ותמי חי שגיב מנהלת מחלקת החינוך של מרכז פרס , ומשתתפי הפרויקט

שחקני ליגת העל עם הילדים שהוזמנו לטקס // צילום: ההתאחדות לכדורגל

מרכז פרס לשלום ולחדשנות הגוף היחידי בארץ שנתמך על ידי פיפ"א ומשלב מזה כ-17 שנים את הספורט ככלי המגשר על מכשולי שפה, פוליטיקה ודת, מקדם ערכים של עבודת צוות, הכרת וקבלת ה"אחר", חיים משותפים ושלום. החיבור של מרכז פרס להתאחדות לכדורגל מבקש למקסם ערכים משותפים וראייה משותפת בנושא חינוך, סובלנות, מקצוענות וחדשנות.

"משחקים הוגן -מובילים שלום" הוא פרויקט ייחודי של מרכז פרס, במסגרתו נפגשים ילדים וילדות יהודים וערבים מקהילות שונות בישראל במטרה לחבר בין המגזרים השונים בעזרת משחק הכדורגל .התכנית פועלת לאורך שנת הלימודים בשיתוף בתי ספר מכל רחבי הארץ.

באירוע העניק יו"ר ההתאחדות משה זוארץ ליו"ר מרכז פרס חמי פרס כדורגל וחולצת נבחרת ישראל עם חתימות השחקנים , בנוסף העניקו השחקנים למשתתפי הפרויקט צעיפים של נבחרת ישראל ויו"ר מרכז פרס העניק ליו"ר ההתאחדות את הספר שכתב אביו, הנשיא התשיעי של מדינת ישראל שמעון פרס "אין מקום לחלומות קטנים".

טקס השת"פ בין ההתאחדות למרכז פרס לשלום, היום // צילום: ההתאחדות לכדורגל

חמי פרס ,יו"ר מרכז פרס לשלום ולחדשנות: "אני לא ספורטאי מהגדולים בעולם אבל נושא הספורט הוא קרוב לללב העשייה של מרכז פרס , אנחנו מאמינים שאפשר לחיות יחד ולשתף פעולה ובכך לבנות מחר טוב ולא לאבד את התקווה . אם אבא לי היה נמצא כאן היום הוא היה אומר לכם אל תקשיבו לאף אחד , תסתכלו פנימה ותראו את העוצמה שיש בתוככם ותוציאו אותו החוצה".

משה זוארץ, יו״ר ההתאחדות לכדורגל: ״פרויקט ׳משחקים הוגן, מובילים שלום׳ מבקש לשנות, לחדש, לשפר ולהיטיב עם הכלל. אנחנו רוצים להיות שותפים למהפיכה, לא פחות. השילוב בין חינוך, ספורט וחדשנות טכנולוגית הוא ערובה להצמחת בסיס משותף, חוצה מגזרים, חוצה שפות, שיבטיח לכולנו הווה ועתיד טובים יותר. על המגרש ומחוצה לו. זאת הזדמנות נפלאה להוביל לדו קיום".

שרן ייני שחקן נבחרת ישראל ומכבי ת"א אמר במעמד האירוע: "כדורגל זה משחק שאפשר להרוייח ממנו המון, אתם נהנים ממנו יוצרים שפה ומסרים משותפים, שמעתי שאתם גם קובעים את החוקים של המשחק ואין לכם שופט ואתם צריכים לדעת לגשר נכון אם יש בעיה , כל הכבוד שאתם מצליחים אני לא יודע אם אנחנו היינו מצליחים לשחק בלי שופט, אתם ללא ספק תהיו טובים מאתנו כבני אדם ומקווה שגם כספורטאים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר