"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טוכל: "ניימאר לא יכול להיות הקפטן של פ.ס.ז'"

הברזילאי עלה לשחק על סרט הקפטן ב-1:2 על אנז'ה, אך לא הצליח להרשים את מאמנו הגרמני: "הוא המנהיג שלנו על המגרש, אבל אין לו את הפרופיל המתאים כדי להיות קפטן"

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // ניימאר בפעולה, אתמול במשחקו האחרון העונה. יכול להיות קפטן?

ניימאר לא מפסיק להיות בכותרות. הכוכב הברזילאי של פריס סן ז'רמן אומנם כבש אתמול (מוצ"ש) ובישל ב-1:2 של האלופה הצרפתית על אנז'ה, במשחקו האחרון העונה, אבל עוד לפני שריקת הפתיחה נענש בהשעיה משלושה משחקים על שחבט באוהד ראן לאחר ההפסד בגמר הגביע הצרפתי.

למרות היכולת הנהדרת, ניימאר, שעלה לשחק על סרט הקפטן על היד, לא הצליח לשכנע את מאמנו תומאס טוכל (וגם את האוהדים), שהתפקיד אכן הולם את מידותיו. "יש לנו שני קפטנים בקבוצה, טיאגו סילבה ומרקיניוס. ואנחנו לא הולכים לקראת שינוי בנושא", הסביר המאמן הגרמני, "עבורי לניימאר אין את הפרופיל המתאים כדי להיות קפטן פריס סן ז'רמן".

"הוא מנהיג טכני על המגרש, חלוץ שמבקיע הרבה שערים ומאוד עוזר לנו בכל דבר", הוסיף טוכל, "אבל אני באמת לא מבין למה כולם שואלים אותי אודות הנושא הזה. לא מבין למה כולם חושבים שהוא צריך להיות קפטן.

"יש לנו שני קפטנים, שממלאים את התפקיד הזה בצורה מופלאה. אני חושב שניימאר מנהיג אותנו על המגרש ואשמח מאוד אם המצב יימשך כמו שהוא, לדעתי אין צורך בשינויים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר