"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סיטי רחוקה משחק מאליפות לאחר 0:1 על לסטר באיתיחאד

גוארדיולה וחניכיו חיכו עד הדקה ה-70 לשער מדהים של הקפטן וינסנט קומפאני בשביל לנצח את לסטר ולצאת ביום ראשון לברייטון לזכות בתואר

,עודכן
צילום: Gettyimages // קומפאני בטירוף לאחר השער שלו, הערב במנצ'סטר

וינסנט קומפאני. זה האיש שקירב אתמול את מנצ'סטר סיטי אל עבר תואר האליפות כששער שלו מ-30 מטרים לחיבורים העניק למנצ'סטר סיטי 0:1 לחוץ על לסטר סיטי והחזיר אותה למקום הראשון בטבלה. המשמעות: ניצחון במחזור הסיום אצל ברייטון יביא לסיטי את האליפות בלי קשר לתוצאה שתשיג ליברפול מול וולבס.

שלא במפתיע, סיטי הייתה לחוצה. לסטר סיטי חוותה שיפור אדיר בשבועות האחרונים והייתה זקוקה לנקודות כדי לשמור על מקום לסיים במקום השביעי, מה גם שהמאמן שלה הוא ברנדן רוג'רס, מי שהיה הכי קרוב להוביל את ליברפול לאליפות לפני יורגן קלופ. גווארדיולה בחר להתמודד מול השועלים עם פיל פודן במרכז המגרש, כשכל השאר היו אלה שגברו על ברנלי במחזור האחרון.

אולם מהרגע הראשון היה ברור שזה לא יהיה פשוט. לסטר הסתגרה מאחור בצורה חכמה, ונתנה לסיטי להתבשל בתוך הלחץ של עצמה. התכולים אמנם שלטו בנעשה, אבל היו מאוד לא מדוייקים. קון אגווארו הגיע הכי קרוב, אבל שני ניסיונות שלו נעצרו אצל קספר שמייכל. בצד השני, ג'יימס מדיסון היה קרוב להעלות את לסטר ליתרון אבל בעיטה שלו מחוץ לרחבה הלכה החוצה.

ואז הגיע קומפאני. העונה עדיין לא כבש, והשער האחרון שלו הגיע לפני למעלה משנה, אך ברזומה שלו כבר מופיעים גולים גדולים בדרך לאליפות. במחזור ה-36 של עונת 2011-2012 הבלגי היה במקום הנכון כדי לנגוח את ה-0:1 מול מנצ'סטר יונייטד שסלל את הדרך לאליפות הפרמיירליג הראשונה. שנתיים אחר כך, הוא גם דחק אחד במשחק האליפות מול ווסטהאם במחזור הסיום.

אז אתמול זה היה במחזור ה-37, וממש לא עם הראש וגם לא מקרוב, אלא בבעיטה אדירה ממרחק בדקה ה-70 שננעצה בחיבורים והעיפה את האיתיחאד ואת פפ גווארדיולה לשמיים. השער הזה, הראשון בקריירה של קומפאני מחוץ לרחבה, הספיק לסיטי. האלופה רושמת ניצחון 13 ברציפות ושלישי בארבעת המחזורים האחרונים שמסתיים ב-0:1, וכנראה שככה שומרים על התואר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר