"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

זכה ב-768 מיליון דולר: "התחלתי לצרוח והתחרפנתי"

מנואל פרנקו בן ה-24 ממילווקי זכה בפרס השלישי בגודלו בתולדות ההגרלות בארה"ב • למחרת הזכייה הוא התפטר מיד מעבודתו

,עודכן
צילום: איי.פי // לא מתכוון לחלוק בסכום העצום. פרנקו הזוכה המאושר

"התחלתי לצרוח, התחרפנתי" כך תיאר מנואל פרנקו בן ה-24 את הרגע שבוגילה כי זכהבכ-768 מיליון דולר בהגרלת הפאוורבול בארה"ב. "הבטתי שוב על שלושת המספרים האחרונים. כולם תאמו. הלב שלי התחיל לפעום בעוצמה והרגשתי חום".

פרנקו, המתגורר בפרבר של העיר מילווקי, סיפר בריאיון לתקשורת האמריקנית, שהחליט לרכושכרטיס להגרלהשהתקיימה ב-27 במארס כי "פשוט הרגשתי בר מזל". על הכרטיס הוא שילם 10 דולר בלבד.

בניגוד לזכיות אחרות, פרנקו הוא הזוכה הבודדבפרס הנחשב לשלישי בגודלובתולדות ההגרלות בארה"ב. הוא בחר לקבל את מלוא סכום הזכייה במכה אחת ולא לפרוס אותו על פני 29 שנים ולכן יקבל "רק" 477 מיליון דולר, ותחנת הדלק שבה מילא פרנקו את הכרטיס הזוכה תקבל 100 אלף דולר.

לפי החוק במדינת ויסקונסין, הזוכה הגדול, במקרה זה פרנקו - נאלץ לחשוף את זהותו לציבור. "התחלתי להיות פרנואיד. חשבתי שכל העולם רודף אחרי", סיפר על הרגעים לאחר הזכייה.

על הכרטיס שילם רק 10 דולר. הגרלת הפאוורבול בארה"ב // צילום אילוסטרציה: איי.פי

פרנקו ביקש לא לפרט יותר מדי על חייו, אך סיפר כי ים למחרת הזכייה, הוא התפטר ממקום העבודה שלו. כאשר אחד העיתונאים התבדח איתו ואמר לו שהוא חושב שהם קרובי משפחה, פרנקו ציין כי "אני מוכן ויודע לומר לא", לכל מי שיפנה אליו לבקש הלוואה או תרומה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר