"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חזרה לפסגה: באיירן הביסה 1:4 את דיסלדורף

צמד של קומאן ושערים של גנאברי וגורצקה החזירו את הבווארים שוב לפסגת הבונדסליגה על חשבון דורטמונד

,עודכן
צילום: איי.פי // שחקני באיירן חוגגים, הערב בדיסלדורף

לאחר שראו את דורטמונד מנצחת אתמול וחוזרת זמנית למקום הראשון בטבלת הבונדסליגה, באיירן מינכן יצאה היום לדיסלדורף במטרה לשוב למקום שיוביל אותה לאליפות נוספת. למרות הלחץ לשחק לאחר היריבה על התואר, הבווארים ממש לא התקשו לנצח וחזרו למקום הראשון עם הרבה סטייל.

קיגנסלי קומאן שהשנה חוזר לעצמו לאחר הפציעות שעבר עלה ראשון על לוח התוצאות כאשר העביר כדור רוחב, תומאס מולר, ניסה להבקיע אבל לא נגע בכדור, השוער של דיסלדורף התבלבל והכדור חדר לרשת. בדקה ה-42 קומאן הכפיל את מאזנו ואת מאזן קבוצתו כאשר המשיך כדור רוחב מצויין של ג'ושוע קימיך ובעט חזק לרשת השמאלית העליונה.

לאחר שירדה עם יתרון למחצית, באיירן המשיכה בשלה גם במחצית השנייה. בדקה ה-55 כדור קרן של טיאגו אלקנטרה מצא את הראש של מולר, שהמשיך לסרג' גנאברי שדחק מקרוב את השלישי של באיירן. מפה והלאה באיירן בעיקר נהנתה. בדקה ה-88 דילסדורף צימקה משער של לוקאבקיו מפנדל ובדקה ה-90 לאון גורצקה חתם את תוצאת המשחק לאחר שכדור רוחב הגיע לרגל של שחקן דיסלדורף ומשם לרגלו של קשר נבחרת גרמניה שדחק מקרוב והעלה את באיירן ל1:4.

לבאיירן נשארו 5 משחקים עד תום העונה: ורדר ברמן (ב), נירנברג (ח), האנובר (ב), לייפציג (ח), פרנקפורט (ב).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר