"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פוגבה: "ריאל חלום של כל שחקן"

קשר נבחרת צרפת ומנצ'סטר יונייטד התייחס במסע"ת של אלופת העולם לגבי עתידו וסיפק התבטאות מעניינת • עוד הוסיף : "אני כרגע ביונייטד ואני מאושר"

,עודכן
צילום: רויטרס // פוגבה מאושר במסע"ת של צרפת

במהלך העונה הנוכחית כאשר ז'וזה מוריניו עוד אימן את מנצ'סטר יונייטד, ספקולציות רבות עלו לגבי עתידו של פול פוגבה אצל השדים האדומים. המאמן הפורטוגלי שיחסיו עם הצרפתי עלו על שרטון והשאיר אותו הרבה פעמים מחוץ להרכב הראשון ובנוסף לקח ממנו את סרט הקפטן, פוטר לפני 3 חודשים ומאז החלפתו ע"י אולה גונאר סולשייאר, פוגבה גם השתפר מאוד מקצועית וגם מעמדו בקבוצה חזר להיות מקובע.

תחת סולשייאר, יונייטד הצליחה להעפיל לרבע גמר ליגת האלופות לאחר משחק מדהים בפריז, לאחר שפיגרו 2:0 במשחק הראשון באנגליה, דבר שגרם לפוגבה לתמוך במינויו של הנורבגי כמאמן הקבוע של האדומים.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

היום במסע"ת של צרפת, אלופת העולם לקראת משחק פתיחת מוקדמות 2020 מחרתיים נגד מולדובה, התייחס פוגבה לגבי עתידו במנצ'סטר וסיפר על הערצתו לריאל מדריד: "תמיד אמרתי שריאל היא חלום של כל שחקן, זה אחד המועדונים הגדולים בעולם, במיוחד שזידאן חזר למועדון וזה חלום לשחק תחתיו עבור כל מי שאוהב כדורגל"

למרות ההתבטאות המעניינת, פוגבה הרגיע את אוהדי השדים האדומים והוסיף: "אני עכשיו במנצ'סטר ואני מאושר. אי אפשר לדעת מה צופן העתיד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר