"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חינם בעיר העתיקה: דודו אהרון, הדג נחש, אברהם טל ועוד

מיטב האמנים יופיעו בחינם לקהל הרחב במסגרת "פסטיבל צלילים" הירושלמי, בהם אתניקס, זהבה בן, שלומי שבן, עופר לוי ועוד • כל הפרטים

,עודכן
צילום: קוקו // דודו אהרון

משרד ירושלים ומורשת, עיריית ירושלים והרשות לפיתוח ירושלים, יערכו זו השנה ה-8 ברציפות את "פסטיבל צלילים" בעיר העתיקה, עם מופעים של מיטב האמנים - כולם בחינם לקהל הרחב. הפסטיבל, בהפקת החברה העירונית אריאל, יתקיים במשך ארבעה ערבים רצופים, החל מיום שני ה-1.4.2019 עד יום חמישי ה-4.4.2019, בעשרה מוקדים שונים בעיר.

• מי אמרה את זה: מירי רגב או רותם סלע?

• גל גדות מציגה: גירל פאואר במיטבו

• הגרסה הישראלית ל"הכלה מאיסטנבול"

• "הישרדות": התערבות בוטה של ההפקה

בגן משעול הפנינים (בין השער החדש לשער שכם), תוקם במה מרכזית שתארח הרכבים מיוחדים במיוחד לפסטיבל, בהם: להקת פירקת אל נור תחבור לעופר לוי, תזמורת הקאמרטה הישראלית תארח את שלומי שבן, תזמורת מזרח ומערב תארח את נסרין קדרי, הדג נחש יופיעו עם חטיבת נשפנים ועוד.

במה גדולה נוספת תוקם בגן הבונים (סמוך לחומה המערבית), ובה יתקיימו מידי ערב מופעים של מיטב אמני ישראל, בהם: להקת אתניקס עם זהבה בן, אברהם טל, לירן דנינו, דודו אהרון יארח את לינה מחול, שמעון בוסקילה יארח את הזמרת נרקיס, נורית גלרון, מארינה מקסמיליאן, לירון עמרם והפנתרים, מוניקה סקס ועוד.

עומר אדם מארח את מארינה מקסימיליאן באילת:

וידאו: נובה 35

על הבמה בגן התקומה שברובע היהודי יופיעו האמנים חיים ישראל, אהרון רזאל, מנדי גרופי וישי לפידות.

במערת צדקיהו יתקיימו שני מופעים בתשלום במהלך הפסטיבל: ב-3.4 מופע רוק של אביב גפן והתעויוט וב-4.4 תופיע הזמרת קרן פלס.


פסטיבל "צלילים" בעיר העתיקה // צילום: שמואל כהן

בנוסף למגוון ההופעות, הקהל יהנה ממיצגים ופעילויות שונות: ברחבת שער יפו יוקרן מיצג ויזואלי על המוזיקה הישראלית על כיפת מבנה ייחודי בחוויית 360 מעלות; התקליטיה - אטרקציה המורכבת מארבעה קירות היוצרים ויטראג' של ספריית תקליטים ענקית; טברנה שתשלב מוזיקה ואוכל תוקם בשדרת הדקלים ועוד.

ראש העיר ירושלים, משה ליאון, מסר: "פסטיבל צלילים הפך ב-8 שנות קיומו לפסטיבל המהווה מקור משיכה והנאה לכל אזרחי ירושלים והארץ המגיעים ליהנות ממוסיקה ותרבותית איכותית, לצד הנאה מנופיה המרהיבים של ירושלים, המשתלבים כחלק ובלתי נפרד מתכנית הפסטיבל. מרקם האוכלוסייה בבירה משתלב באופן מופלא עם הפסטיבל מלא התרבויות שמתחברות לצלילי המוזיקה".

• יעל אבקסיס: "הימנים לא מייצגים בעיניי אנושיות"

• תמונות עירום של עדן פינס הופצו ברשת

• בעקבות הביקורת: אוהד שרגאי משיב אש

• העצמה נשית: איב אנד ליר משנים סגנון

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר