"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לא חושבים על האליפות"

מכבי ת"א תפגוש את בני יהודה במחזור האחרון של העונה ולמרות הפער בפסגה איביץ' לא הסכים להתייחס לזכיה בתואר • על היריבה הוסיף: "הם קבוצה רצינית עם מאמן רציני" • ואמר אורוש ניקוליץ' הפצוע: "מקווה שיהיה (כשיר) נגד חדרה"

,עודכן
ולאדן איביץ'. "מחכה לנו יריבה קשה" // צילום: מכבי ת"א - האתר הרשמי // ולאדן איביץ'. "מחכה לנו יריבה קשה" // צילום: מכבי ת"א - האתר הרשמי

מכבי ת"א השלימה את הכנותיה לקראת המשחק מחר נגד בני יהודה שינעל את הליגה הסדירה. הצהובים רוצים להשיג ניצחון על הקבוצה של יוסי כדי לסיים את העונה הסדירה ללא הפסד ואולי להניף את צלחת האליפות עוד בחודש מרץ.

ולאדן איביץ, מאמן הצהובים התייחס תחילה למשחק כשאמר: "בטוח שיהיה משחק קשה. אנחנו מכבדים אותם, הם בילו את רוב העונה במקום השני, הם איבדו אותו רק לאחרונה וזו אומר שזו קבוצה רצינית עם מאמן רציני שבטוח ראויה להיות בפלייאוף העליון. אנחנו צריכים להתכונן למשחק הזה טוב כדי לנצח".

לקראת המשחקים הקרובים מול הכתומים אמר: "זו לא בעיה. זה מה שיהיה ואי אפשר לשנות את זה. אנחנו מסתכלים קודם כל על המשחק מחר, זה משחק אחרון בעונה הסדירה ואנחנו רוצים לסיים את החלק הזה בדרך הכי טובה שיש. מחכה לנו יריבה קשה ונצטרך לעבוד קשה כדי לנצח".

בכל הנוגע לשאלה האם קבוצתו כבר חושבת על חגיגות האליפות כשהיא מקדימה את מכבי חיפה השניה ב-19 נקודות אמר: "אנחנו לא חושבים על זה. יש לנו משחק נגד בני יהודה ולאחר מכן חדרה. אלה לא משחקים שקל לנצח בהם. צריך לתת מאה אחוז נגד כל יריב כי אם לא תעשה את זה כל יריבה יכולה לנצח אותך".

על הנעדרים אורוש ניקוליץ' ואייל גולסה אמר: "בקשר לניקוליץ', היתה לו פציעה, הוא עובד טוב וכעת זו רק שאלה מתי יגיע למצב טוב כדי שנוכל להשתמש בו. אני מקווה שזה יהיה אולי נגד חדרה, אם לא נגד חדרה אז מיד לאחר הפגרה. הבעיה של גולסה בשריר הסתדרה, יש משהו אחר שאנחנו צריכים לעקוב אחריו. בימים הקרובים נצטרך לקבל החלטה אם הוא יכול לעבור את התקופה הזו ללא ניתוח או לא".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר