"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קבוצה יוונית נענשה והורדה ליגה

אופי מהליגה הבכירה נמצאה אשמה בהטיית משחק נגד איגיניאקוס ונשרה לליגת המשנה • היריבה מצידה הורדה לליגה השלישית • נשיאי שתי הקבוצות הורחקו לכל החיים

,עודכן
שחקן אופי (משמאל). קבוצתו הורדה מליגת המשנה // צילום: מתוך טוויטר // שחקן אופי (משמאל). קבוצתו הורדה מליגת המשנה // צילום: מתוך טוויטר

התאחדות הכדורגל היוונית הודיעה היום (ב') על הורדה של קבוצת אופי לליגת המשנה במדינה בעקבות הטיית משחק בעונה שעברה נגד איגיניאקוס, שנעשה אף היא והורדה לליגה השלישית.

אוהדי אופי לא אהבו את ההחלטה וכמחאה ינסו לפוצץ ולפגוע במשחק הנבחרת היוונית שיתקיים בחודש הקרוב במסגרת מוקדמות יורו 2020 באצטדיונה הביתי של הקבוצה.

מהדיווח עולה כי ב-12.11.2017 איגיניאקוס הביסה 0:6 את אופי במסגרת משחק ליגה. אחרי המשחק ההתאחדות גבתה עדויות שהצביעו על כך שתוצאת המשחק הוטתה והיום בית הדין גזר עליהם עונש כבד של הורדת ליגה.

מעבר לכך, שתי הקבוצות יחלו את העונה עם מינוס שש נקודות ושני המועדונים נענשו בקנס של 300 אלף יורו. מעבר לכך, הנשיאים של שתי הקבוצות קיבלו קנסות של 60 אלף יורו והושעו לכל החיים מעיסוק בכדורגל. בנוסף, שלושה שחקנים של איגיניאקוס הושעו ל-10 שנים מכדורגל וקיבלו קנסות של 5,000 יורו כל אחד. אחד ממנהלי הקבוצה, אלכסנדרוס מאקירידיס, הושעה לכל החיים ונקנס ב-20 אלף אירו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר