"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אורבים לקורבן בחניון, יורים ונמלטים ברכב: תיעוד חיסול הצעיר ברמת גן

סרטון ממצלמות אבטחה חושף את רגעי הירי בחניון של בית מגורים ברמת גן, שבמהלכו נרצח צעיר בן 24 • היורים נראים מפתיעים את הצעיר, יורים בו מטווח קצר ונמלטים מהמקום ברכב • הוא נפצע באורח קשה מאוד וצוותי הרפואה נאלצו לקבוע את מותו • אזהרת תוכן קשה

,עודכן
אורבים, יורים ונמלטים // מתוך מצלמות אבטחה // אורבים, יורים ונמלטים // מתוך מצלמות אבטחה

סרטון ממצלמות אבטחה שפורסם היום (שלישי) חושף את רגעי החיסול של צעיר בן 24 שנורה למוות הבוקר ) בחניון בצומת הרחובות ביאליק וז'בוטינסקי ברמת גן.הוא נפצע אנוש מהיריופונה לבית החולים בילינסון, שם הרופאים נאלצו לקבוע את מותו.

ההרוג היה מקורב לגורמי פשיעה ולעבריינים בכירים, והוא נעצר לפני כשנה על הימצאות של חומר נפץ בארון חשמל הסמוך לדירתו. הוא שוחרר ולא הוגש נגדו כתב אישום. פרט לכך, לפני כשנתיים הוא נעצר לאחר שנחשד בהחזקת אמצעי לחימה. היורים הפתיעו אותו בחניון בסמוך לרכבו, ירו בו ונמלטו מהמקום. הבניין עצמו עם שומר, ובמשטרה יבדקו כעת את מצלמות האבטחה על מנת לראות כיצד נמלטו היורים.

זירת הירי ברמת גן // צילום: אבי כהן

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר