"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכה גדולה בכנף: "פשיטות הרגל של חברות התעופה יימשכו ב-2019"

לא רק "גרמניה איירליינס" - בעלי "ריינאייר" מזהיר: "השנה הבאה תהיה קשה לענף" • המלצה: לקנות ביטוח עבור כרטיס הטיסה שלכם

,עודכן
מטוסים של אייר ברלין // צילום: Getty Images

האם השמות הבאים: "פרימרה אייר","אייר ברלין", "מונרך איירליינס", "קובלט אייר", "אליטליה", ו"גרמניה איירליינס" אומרים לכם משהו? אם לא, הרי זה סימן שלא טסתם לאירופה בחברות תעופה קטנות בשנתיים האחרונות.

זאת כיוון שכל השמות האלו הם של חברות תעופה שפשטו את הרגל ונקלעו לקשיים לאחרונה. אלו רק חלק מהשמות של חברות תעופה במרחב האווירי הקרוב אלינו שקרסו בן לילה והותירו את הנוסעים עם כרטיס ביד אבל ללא יעד. אלא שאם אתם חושבים שבשנת 2019 המצב יהיה שונה, הרי נראה כי אתם טועים וכדאי לכם לקנות ביטוח עבור כרטיס הטיסה שלכם.

מי שעומד ומתריע בשער על המשבר שיימשך בשנה הבאה הוא הבעלים של חברת הלואו־קוסט הענקית "ריינאייר", מייקל אוליירי, שהזהיר בכנס תעופתי כי המשבר יימשך.

לחשש הזה שותף גם יועץ התעופה הבריטי פטר מוריס שמסביר כי "החורף הוא התקופה הכי קשה לחברות תעופה מבחינת הפער בין הוצאות להכנסות. לכן חברות שמצויות על הסף עלולות בחורף להידחף למצב של חדלות פירעון. מי שתצליח לגייס מזומנים לחורף או איכשהו לעבור אותו יכולה להתאושש בקיץ, שהוא העונה החמה".

סוכן הנסיעות הבכיר סיימון קלדר מסביר כי "לב הבעיה הוא פשוט מאוד ואפילו טריוויאלי, יש יותר מושבים מאשר נוסעים. זה מצב של הפסד ולכן חלק מהחברות ייעלמו".

הסיבה הראשונית למצב הנוכחי היא הקטנת הרגולציה והפיקוח על הטיסות באירופה. כך נוצר מצב של עלייה של 40 אחוזים בכמות הנוסעים בתוך היבשת בשל הוזלת הכרטיסים והטיסות, אבל שולי הרווח של החברות השונות קטנו דרמטית. מעבר לכך שוק עם שולי רווח צרים חשוף הרבה יותר לתנודותבשוק הנפט.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר