"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אולסטאר: לפחות כאן לברון ניצח

גן שעשועים: הקבוצה של קינג ג'יימס חגגה עם קאמבק בדרך ל-164:178 על הקבוצה של יאניס אנטטוקומפו • קווין דוראנט נבחר לאמ.וי.פי • ובארה"ב, כמו בארה"ב, לא שכחו לסחוט כמה דמעות עם נאומי הפרידה של דוויין ווייד ודירק נוביצקי • ומזל טוב למייקל ג'ורדן

,עודכן
דוראנט וגביע האמ.וי.פי. הוביל את הקאמבק של קבוצת לברון // צילום: אי.פי // דוראנט וגביע האמ.וי.פי. הוביל את הקאמבק של קבוצת לברון

משחק האולסטאר המסורתי הוא לא יותר מאשר גן השעשועים של האן.בי.אי. כדורסל של ממש אין בו, כמובן שגם לא הגנות, אבל גם השנה השואו-טיים הכל כך אמריקני הזה עבד יפה.

במשחק עצמו ניצחה אחרי קאמבק קבוצתו של לברון ג'יימס. היא יצאה ממינוס 20 בדרך ל-164:178 על הקבוצה של יאניס אנטטוקומפו, אבל כאמור היתה זו למעשה רק תפאורה של דאנקים ויכולות אישיות.

באן.בי.אי, בטח זה של השנים האחרונות, העיקר הוא התארים האישיים והחגיגות האישיות. האינדיבודאל מקבל את אור הזרקורים גם בתוך ההמוניות הזאת, שמקבצת כל כך הרבה כישרון, יכולת ואגו. אז נכון, קווין דוראנט נבחר לאמ.וי.פי עם 31 נקודות, ואנטטוקומפו (38 נקודות) היה קרוב לתואר הזה לו קבוצתו ניצחה, אבל הגיבורים האמיתיים היו אלה שסחטו דמעות של רגש מוזמן מראש.

ווייד (3) ונוביצקי (41). זכו לכבוד של מלכים // צילום: USA TODAY Sports

ראשית כדאי להתייחס לגדול מכולם, מייקל ג'ורדן, שלא רק זכה להיות "המארח" של האירוע הנוצץ, אלא גם נהנה מכך, שבמקרה הוא נפל על יום הולדתו ה-56. ג'ורדן גנב את ההצגה לזמן מוגבל, כשבחר לעלות ולנאום, התרגש ודמע קצת מול אולם מלא ומריע - ובעיקר הזכיר לכל "החולמים" מי האגדה החיה מספר 1 של האן.בי.אי.

אבל ג'ורדן לא היה היחיד. עוד שני שחקני ענק הצליחו לרגש את האלפים באולם בשארלוט: דירק נוביצקי ודוויין ווייד, שבסיום העונה ייתלו את הנעליים אחרי קריירה ארוכה ומפוארת.

ג'ורדן. יום הולדת שמח למספר 1 בכל הזמנים // צילום: אי.אף.פי

השניים נבחרו לקבוצות האולסטאר כמחווה על מה שעשו ותרמו לאן.בי.אי בשני העשורים האחרונים, קיבלו את הכבוד המגיע להם, ובדקות שהיו על הפרקט אף הזכירו למה הם חלק מרשימת הגדולים (נוביצקי קלע 9 נקודות, ווייד 7).

עכשיו, כוכבי האן.בי.אי ייהנו עוד קצת מהפגרה, לפני שייכנסו לישורת האחרונה של העונה הסדירה, רגע לפני שנחזור לראות כדורסל אמיתי בסדרות הפלייאוף.

לברון. באול סטאר הוא יכול להרשות לעצמו לחייך // צילום: אי.אף.פי

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר