סגרו עניין? 0:3 לטוטנהאם על דורטמונד

יונג מין סון (47), יאן ורטונגן (83) ופרננדו יורנטה (86) סידרו לתרנגולים ניצחון ענק בוומבלי במפגש הראשון בשמינית הגמר • הגומלין בעוד שלושה שבועות בגרמניה

צילום: אי-אף-פי // טוטנהאם חוגגת את היתרון השביר של יונג מין סון

המפגש הערב (רביעי) בין שתי מוליכת הבונדסליגה לתרנגולים של מאוריסיו פוצ'טינו הבטיח להיות אטרקטיבי, והמשחק הראשון בוומבלי בהחלט קיים. רק שבמעמד צד אחד. 

אחרי מחצית ראשונה שקולה שנחתמה בהדיפה נפלאה של הוגו לוריס, טוטנהאם ניצלה עד תום את ההגנה הצעירה וחסרת הביטחון של הגרמנים. גם ללא הארי קיין ודלה עלי, האנגלים מצאו את הדרך לשער. 

יונג מין סן כבש כהרגלו מול דורטמונד (בפעם התשיעית, יותר מאשר מול כל קבוצה אחרת), בעוד שאת התרומה המפתיעה סיפק יאן ורטונגן. אחרי שבישל את הראשון כבש הבלם הלגי את השני והראשון שלו אי פעם באלופות, כשלקראת הסיום גם המחליף פרננדו יורנטה חגג על בלמי דורטמונד. 

זה נגמר עם 0:3 שידרוש מהגרמנים נס בגומלין. גם לכבוש שלושה, וגם לא לספוג – משהו שהם מתקשים בו מאוד לאחרונה.

 

 

אקסל ויטסל במרדף אחרי הכדור, הערב בוומבלי // צילום: אי-פי

טוטנהאם: הוגו לוריס, סרז' אורייה, טובי אלדרווירלד, דבינסון סאנצ'ס, חואן פוית', יאן ורטונחן, הארי ווינקס, מוסא סיסוקו, כריסטיאן אריקסן, לוקאס מורה, יונג-מין סון.

דורטמונד: רומן בורקי, דן-אקסל זגאדו ,אשרף חכימי, עבדו דיאלו, עומר טופראק, תומאס דלייני, אקסל ויטסל, מחמוד דאהוד, ג'יידון סאנצ'ו, מריו גצה, כריסטיאן פולישיץ'.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר