בית"ר ירושלים: פערים במו"מ מול בוזגלו

הקשר, שמסיים את חוזהו בתום העונה, מעוניין בשדרוג משמעותי בשכרו, המוערך בכ־200 אלף יורו • ההצעה הראשונית שקיבל נמוכה מציפיותיו, ובמועדון הסבירו: "לא יהיו פה משכורות של 400-350 אלף יורו לעונה"

צילום: אלן שיבר // מאור בוזגלו. כבש העונה שלושה שערים ובישל חמישה

לצד הניסיונות לתפוס מקום בפלייאוף העליון, בבית"ר ירושלים מתחילים לאט־לאט לתכנן את העונה הבאה. ל"ישראל היום" נודע כי הנהלת המועדון פתחה בשיחות ראשוניות עם מאור בוזגלו והגישה לו הצעה לחוזה חדש, אך בין הצדדים קיימים פערים. 

בוזגלו, שחזר לשחק באוקטובר אחרי שהחלים מהפציעה הקשה שעבר, כבש העונה שלושה שערים ובישל חמישה. על פי הערכות, הקשר בן ה־31 משתכר העונה כ־200 אלף יורו, והציפייה שלו היא לשדרוג משמעותי, לאחר שהעונה התפשר על שכרו משום שחתם בקבוצה בזמן שהיה פצוע. אלא שעל פי גורם המעורה בפרטים, ההצעה שקיבל מבית"ר רחוקה מאוד ממה שבוזגלו מעוניין להרוויח.

חשוב לציין שמדובר כאמור רק בשיחות ראשוניות, כך שהצדדים עוד יכולים להתגמש וגם ההצעה עשויה לעלות. עם זאת, אם הפערים ימשיכו להיות גדולים, ייתכן שבעונה הבאה בוזגלו כבר לא ילבש את המדים הצהובים־שחורים. 

בוזגלו. לא השחקן היחיד שמסיים חוזה בבירה // צילום: אלן שיבר

"אנחנו רוצים מאוד שמאור יישאר איתנו", אמר בנושא גורם בבית"ר, "אבל בלי קשר אליו, הכוונה היא שלא יהיו פה משכורות של 350 או 400 אלף יורו לעונה, ולא משנה מי השחקן". 

בוזגלו הוא לא השחקן היחיד שמסיים חוזה בבירה, והירושלמים מעוניינים גם בהישארותו של אנתוני וארן, שלאחרונה חזר להבקיע עד שנפצע נגד מכבי חיפה וצפוי להחמיץ את שני המשחקים הקרובים. החלוץ קיבל הצעה לחוזה חדש לשנתיים, ולמרות שהצדדים טרם הגיעו להבנות, במועדון מאמינים שהוא יחתום. גם הבלם אור זהבי, שאותו רואים במועדון פוטנציאל עתידי, אמור לקבל הצעה לחוזה חדש.

בתוך כך, נמשכות ההכנות של הקבוצה לקראת המשחק מול הפועל ב"ש, שאותה לא ניצחה בית"ר מאז עונת 2013/14. במועדון יודעים שהפסד כנראה יחסל באופן סופי את חלום הפלייאוף העליון, ומסתמן שהמאמן ניר קלינגר יבצע שינויים בהרכב. אחד מהם יהיה חזרתו ל־11 של עידן ורד אחרי שלושה משחקים בחוץ. גם הרכש הכי יקר של הבעלים משה חוגג, הלוא הוא גדי קינדה, נמצא בתמונת ההרכב. 

קלינגר. "אנחנו במצב קצת פחות טוב מב"ש מבחינת הנקודות" // צילום: דני מרון

"הולך להיות משחק גדול, שמבחינתנו וגם מבחינת ב"ש יהיה מכריע להמשך העונה", אמר קלינגר, "אנחנו במצב קצת פחות טוב מב"ש מבחינת הנקודות, אבל עדיין חולמים ורוצים. אנחנו עושים הכל כדי להדביק את הפער, שהיה גדול מאוד והצטמצם לארבע נקודות".

אגב, המאמן הגיש אתמול תביעת־נגד נגד הפועל חיפה על רקע התפטרותו מהקבוצה וחתימתו בבית"ר, שבה דרש לבטל את התביעה נגדו, וכן שהאדומים ישלמו לו את ההוצאות המשפטיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר