"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עבר לדירה חדשה ומצא גופה חנוטה מתחת למיטה

אזרח הודי נכנס לדירה שרכש, ובמהלך הניקיונות גילה גופת אדם בת שישה חודשים • בחקירה התברר כי מדובר בבעלת הבית הקודמת, שעל פי החשד נרצחה על ידי בנה

,עודכן
הגופה החנוטה נותרה שישה חודשים מתחת למיטה // צילום אילוסטרציה: GettyImages

בית הרוחות:רמיר סינג רג'פוט רכש ביולי 2018 דירה בקומה השלישית בבית דירות בעיר בופאל שבמרכז הודו. כשביקש להיכנס לדירתו החדשה, מצא את הנכס נעול. הוא ניסה להשיג את בעלת הבית הקודמת וימלה שריוסטבה, אך היא נעלמה מבלי להשאיר עקבות.

רק כשישה חודשים אחר כך, לאחר ניסיונות להשיג אישור להיכנס לדירה, רמיר הצליח לשכפל מפתח והזמין עובדי ניקיון כדי לסדר ולהכין את הדירה לקראת כניסתו. במהלך עבודתם מצאו המנקים לתדהמתםגופת אדםעטופה בבד עבה בתוך ארגז מתחת למיטה.

השוטרים שהוזעקו למקום גילו כי מדובר בגופתה של בעלת הבית הקודמת,שנמצאה חנוטה, לאחר שהבד שבו נעטפה ספג את כל הנוזלים ומנע את ריקבונה. מבדיקת המשטרה עלה כי המוות ארע לפני כשישה חודשים, בסמיכות למועד שבו רמיר רכש את הדירה.

החשד העיקרי נפל על בנה של בעלת הבית, שהתגורר עמה בדירה ונעלם כלא היה, מבלי להשאיר אחריו עקבות, ככל הנראה עם הכסף ששילם רמיר עבור הדירה. השערת החוקרים היא כי הבן רצח את אמו לפני כשישה חודשים וברח עם כל הכסף.

ברחבי הודו נערכים כעת חיפושים אחר הבן החשוד ברצח אמו, והמשטרה הוציאה צו איסור פרסום על נסיבות מותה של אמו וימלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר