"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

היקף מיזמי התשתית ל־2019 - 196 מיליארד ש'

ספר תוכנית התשתיות של משרד רה"מ מפרט את המיזמים שהתחילו ויתחילו השנה • סך עבודות הרכבת הקלה יסתכמו בכ־80 מיליארדי ש'

,עודכן
עבודות הרכבת הקלה בתל אביב, צילום: יהושע יוסף

משרד ראש הממשלה מפרסם היום את ספר "תשתית לצמיחה לשנת 2019", המפרט את כלל הפרויקטים לתשתיות הפיזיות שבאחריות לביצוע, או לתקצוב או באישור משרדי הממשלה ויחידות הסמך שבאחריותם.

הספר הוא עדכון לתוכנית הרב־שנתית לפיתוח תשתיות של משרדי הממשלה השונים. כך, למשל, מפורטמיזם הרכבת הקלה בת"א- הקו הסגול, שכבר נמצא בשלב תכנוני מתקדם ושתחילת העבודות צפויה ברבעון השלישי של השנה - העבודה תימשך 6 שנים ותעלה כ־8.6 מיליארד שקלים. הקו הסגול מתוכנן לקשר את האזורים המזרחיים של מטרופולין תל אביב אל מרכז העיר תל אביב ויעבור במפלס הקרקע. אורכו הכולל של הקו צפוי להיות כ־28 ק"מ. בשלב הראשון הוא יעבור דרך רמת גן ותל אביב.

ראש הממשלה בנימין נתניהו מסר עם פרסום הדו"ח, כי "חוללנו מהפך בתשתיות בישראל. אנו רואים זאת בכבישים, ברכבות, בהוצאת הגז מהים ועוד. תנופה זו תגבר עוד יותר בשנים הקרובות".

תוכנית התשתיות כוללת 207 פרויקטים בעלות כוללת של 196 מיליארד שקלים, חלקם בעלות פרטית, שהקמתם תחל או תסתיים בשנים 2022-2018.

על בסיס דיווחי משרדי הממשלה, נכנס לרשימה כל פרויקט תשתית שאומדן עלותו גבוה מ־100 מיליון שקלים, ובנוסף עבר בדיקת כדאיות כלכלית או מופיע בהחלטת ממשלה או בסיכום תקציבי.

עדכון התוכנית כולל הרחבה של מספר הפרויקטים מהתוכנית שפורסמה בספטמבר 2017, וכולל צירוף של פרויקטים ממשרדים נוספים: הביטחון, האוצר, העבודה, הרווחה והשירותים החברתיים, החינוך, התקשורת ורשות הספנות והנמלים.

סך עבודות הרכבת הקלה צפויות להסתכם בכ־80 מיליארדי שקלים. ברכבת הכבדה צפויות השקעות של כ־17 מיליארדי שקלים.

בד בבד, לפחות 4.5 מיליארד שקלים יושקעו באמצעי נסיעה ציבוריים. 19 מיליארד שקלים יושקעו בכבישים ובמחלפים. 11 מיליארד יושקעו בהקמת נמלים. פרק חשוב של תשתיות מוקדש למיזמי אנרגיה - ייצור חשמל ופיתוח והולכת מים.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר