"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארה"ב סירבה לפנות את נציגיה מוונצואלה

לאחר הודעתו של הנשיא מדורו כי לדיפלומטים האמריקנים יש 72 שעות לעזוב את המדינה, הודיעה מחלקת המדינה: "איננו מכירים בסמכותו"

,עודכן
מייק פומפאו. ארצות הברית סירבה לאולטימטום של מדורו // צילום: אי.פי.איי. // מייק פומפאו. ארצות הברית סירבה לאולטימטום של מדורו // צילום: אי.פי.איי.

ממשל ארצות הברית הודיע היום (חמישי) כיהדיפלומטים האמריקניםהמוצבים בוונצואלה יישארו במדינה, למרות האולטימטום שהציב להם הנשיא ניקולאס מדורו – לעזוב תוך 72 שעות. כך נמסר בהודעה של מזכיר המדינה מייק פומפאו.

כזכור, הודעה זו הגיעה לאחר שנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ הכיר בחואן גוואידו, מנהיג האופוזיציה, בתור הנשיא הזמני של ונצואלה. מדורו הודיע גם כיינתק את היחסים עם ארצות הברית.

בהודעה של מזכירות המדינה נכתב: "אנחנו מוכנים לתמוך בנשיא הזמני גוואידו כאשר הוא מקים ממשלת מעבר ומבצע את חובותיו החוקתיות כנשיא זמני, כולל קביעת מעמדם של הנציגים הדיפלומטיים האמריקניים". עוד הוסיפו כי הם אינם מכירים בנשיאותו של מדורו.

אתמול פרצו הפגנות המונים בוונצואלה. המפגינים מוחים נגד הרעב ההמוני והמחסור במוצרי יסוד בסיסיים כמו נייר טואלט. ראשי כוחות הביטחון עומדים בינתיים לצדו של הרודן מדורו, והביעו התנגדות להכרזה של גוואידו על עצמו בתור נשיא זמני.

בתוך כך, הערב הודיעה גם בריטניה כי היא מכירה בנשיאותו של חואן גוואידו, וכי אינה מכירה יותר בלגיטימיות של שלטון מדורו.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר