"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אתלטיקו הודחה אחרי 3:3 מטורף

הקולצ'ונרוס הופתעו בשלב שמינית גמר גביע המלך על ידי ג'ירונה שעלתה בזכות יחס שערי חוץ עדיף • המשחק הראשון הסתיים ב-1:1, אך אתלטיקו ספגה שלושה שערים במגרשה הביתי

,עודכן
שחקני אתלטיקו לא מאמינים. הדחה כואבת כבר בשמינית הגמר // צילום: רויטרס // שחקני אתלטיקו לא מאמינים. הדחה כואבת כבר בשמינית הגמר // צילום: רויטרס

אתלטיקו מדריד הודחה הערב באופן מפתיע מגביע המלך הספרדי כשסיימה ב-3:3 מטורף מול ג'ירונה במשחק השני של שמינית הגמר וסיימה את דרכה אחרי 4:4 בסיכום שני המשחקים.

הקולצ'ונרוס שזכו בגביע בפעם האחרונה בעונת 2012/13 הודחו בעקבות יחס שערים זניח אחרי שהמשחק הראשון הסתיים ב-1:1 בביתה של ג'ירונה והערב ספגו שלושה שערים במגרשם הביתי.

ניקולה קאליניץ' העלה את קבוצתו של דייגו סימאונה כבר אחרי 12 דקות, אך האורחת חזרה ונהנתה מבעיטה מצוינת של ואלרי בדקה ה-37 שקבע שוויון. ג'ירונה השלימה מהפך בזכות נגיחה של כרסטיאן סטואני ממצב נייח בדקה ה-59.

דומביה. חוגג אחרי השיוון הסנסציוני // צילום: אי.פי.איי

אך אתלטיקו לא ויתרה במהירות, כאשר אנטואן גריזמן עלה מהספסל והביא לשער השוויון של אנחל קוראה בדקה ה-66. שש דקות לסיום, הצרפתי גמל למאמנו עם השער שנתן 2:3 מבטיח, אך סיידו דומביה קבע שוויון בדקה ה-88 ששלח את אתלטיקו הביתה בשלב מוקדם.

בכך ג'ירונה הופכת לראשונה שכובשת שלושה שערים במטרופוליטנו המחודש וסיימה בתיקו בפעם החמישית ברציפות בכל המסגרות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר