"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ליאור אליהו יחזור לאימונים

למרות הניצחון אמש על אנטוורפן בליגת האלופות, סוערות הרוחות בהפועל ירושלים בעקבות העימות בין עודד קטש לפורוורד • סטודמאייר שהצטיין אמש עם 18 נקודות מקווה להאיץ את תהליך האזרחות שלו • היום תובהר חומרת פציעתו של ג'ייקובן בראון שנפצע אמש בברכו

,עודכן
עודד קטש. צפוי להחזיר את אליהו לאימונים בקרוב // צילום: דני מרון // עודד קטש. צפוי להחזיר את אליהו לאימונים בקרוב // צילום: דני מרון

לא רגוע היה בימים האחרונים בהפועל ירושלים בעקבות פרשת ליאור אליהו, אבל האדומים ידעו לשים את הרעשים בצד ולהגיב עם 72:92 ענק בבית על אנטוורפן בניצחון שלמעשה הבטיח להם את המקום בשלב הבא במסגרת ליגת האלופות של פיב"א.

המאמן עודד קטש נשאל בסיום המשחק האם הוא רוצה לראות את אליהו ממשיך אצלו בקבוצה עד לסיום העונה וענה בקצרה: "לא יכול להגיב על זה". למרות דבריו של קטש, ליאור אליהו שהושעה בתחילת השבוע בעקבות עימות מילולי עם המאמן עודד קטש, יחזור מחר לאימונים ויהיה בסגל כבר למשחק הקרוב.

אמארה סטודמאייר, שלא שיחק בשבועות האחרונים בגלל הפגרה באירופה, מקווה שהליך האזרחות שלו יואץ כבר בתקופה הקרובה והוא יוכר כישראלי, מה שיאפשר לו לשחק גם בליגה. אמש (רביעי) הוא הצטיין עם 18 נקודות ב-20 דקות ואמר בסיום: "עבר הרבה זמן מאז ששיחקתי בגלל הפגרה בליגה. אני שומר על כושר ואני עושה כל מה שאפשר כדי שאוכל לשמור על עצמי גם בזמן של חופשה. אני מקווה שבקרוב תראו אותי משחק גם בליגה".

האוהדים תומכים בליאור אליהו // צילום: דני מרון
האוהדים תומכים בליאור אליהו // צילום: דני מרון

בשורות טובות מגיעות מכיוונו של ג'ייקובן בראון שנפצע בברך במהלך הרבע השלישי ולא חזר לשחק. פציעתו של הגארד אינה חמורה, אך הוא בספק למשחק מול עירוני נס ציונה בשבת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר