בית הדין של ההתאחדות לכדורגל קנס היום את הפועל ת"א, בני יהודה ובית"ר ירושלים.
הכתומים היו אלו שספגו את הקנס הכבד ביותר הגובה 14 אלף ש"ח בעקבות התנהגות בלתי הולמת של אוהדים לאחר שהשליכו כוס מהיציע באחד ממשחקי הקבוצה. הדיין הראשי של ההתאחדות, ישראל שמעוני הפעיל את עונש התנאי שעמד נגד בני יהודה על סך 10,000 ש"ח והוסיף לכך 4,000 ש"ח.
בנוסף לכך, הדיין הודיע למנכ"ל בני יהודה, כפיר אדיר כי הוא מוכן לתת דחייה של העונש בשבוע בכדי שיהיה זמן להנהלת הקבוצה לזהות את האוהד. עם זאת, אדרי אמר כי טרם זיהו את האוהד שזרק את הכוס ולכן אין טעם לדחות את הכרעת הדין.
גם הפועל ת"א ביקרה בבית הדין וספגה קנס בגובה של 15 אלף ש"ח לאחר שאוהדיה השליכו שתי מצתים אל כר הדשא, כאשר אחת מהם פגעה בשחקן יריב, כשבנוסף לכך הדיין האשים את האדומים על השלכת גלילי נייר במהלך המשחק מול קרית שמונה.
בית"ר ירושלים היא הקבוצה השלישית שהגיעה אל בית הדין היום (ד') כשנכנסה ב-10,000 ש"ח בגין זריקת אבוקות במשחק נגד בני סכנין ביום שבת. זו הפעם הרביעית ברציפות בה הקבוצה מהבירה מואשמת מהתפרעות אוהדיה כשהדיין נעם ליובין הוסיף ואמר כי "הקבוצה לא עמדה ברף העליון של טיפול בבעיות הללו". כזכור זה המשחק הראשון בין הקבוצות מזה שלוש שנים שבו הותר להכניס קהל אורח.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
