"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קלאודימיר פראיירה חתם לעונה וחצי בהפועל ת"א

הקשר, שהחל את העונה בסכנין, סיכם את תנאיו בחודורוב: "רוצה לעזור לקבוצה להגיע להישגים ולחזור לצמרת" • במועדון רוצים לצרף גם את חנן ממן: "לא יהיה קל להביא אותו" • רפואה יעביר בצהריים את אימון הבכורה המחודש שלו

,עודכן
צילום: דוברות הפועל תל אביב // קלאודימיר פראיירה. מדבר על צמרת?!

מאמנה החדש ישן של הפועל תל אביב, קובי רפואה, שסיכם שלשום על חזרתו לקבוצה, ממנה פוטר רק לפני כחודש וחצי, ערךהיום (שלישי) שיחה קצרה עם שחקני הקבוצה ולאחר מכן העביר את אימון הבכורה המחודש שלו במדים האדומים.

"היינו צריכים את הניסיון של רפואה, הבאנו את קובי אבל הוא לבד לא יוכל להציל את הקבוצה, השחקנים יצטרכו להתחיל להתעלות", אומרים גורמים בהפועל תל אביב, "יגיעו עוד שחקנים חדשים ואנחנו מקווים שאיתם נצליח לצאת מהמצב הלא טוב שאנחנו נמצאים בו".

קובי רפואה, היום במתחם חודורוב. המאמן החדש-ישן // צילום: דני מרון

החיזוק המדובר הוא בראש ובראשונה, קלאודימיר פראיירה, שחתם היום באופן רשמי על חוזה לעונה וחצי באמצעות סוכנו איתן מזרחי. בהפועל סבורים כי קלאודימיר ייכנס מהר מאוד לעניינים, משום שהוא שיחק העונה הרבה משחקים בסכנין, ולא מגיע ללא כושר משחק.

פריירה עם ניסנוב. יצליח להציל את האדומים? // צילום: דוברות הפועל ת"א

פריירה אמר לאחר החתימה: "אני מאוד שמח להגיע למועדון הענק הזה. חברים שלי סיפרו לי על המועדון ועל המסורת שלו, אני רוצה לעזור לקבוצה להגיע להישגים ולחזור לצמרת, שם מקומה. אעבוד קשה בשביל שזה יקרה ואני מאמין שהכל אפשרי עם הקהל האדיר שיש כאן".

האדומים מאוד רוצים לצרף במהלך חלון העברות הנוכחי גם את קשרה של הפועל באר שבע, חנן ממן, אך באותה נשימה יודעים במועדון כי: "לממן יהיה ביקוש בהרבה קבוצות, לא יהיה לנו קל להביא אותו".

אם פייסל מוליץ יעזוב את הקבוצה, עשוי לעבור אחרי הדרבי לבראן מנורבגיה, האדומים ינסו לצרף חלוץ נוסף במקומו. צמד הקשרים קאיו אלבס, ועמנואל בואטנג, שהתחיל לקבל קרדיט במשחקים האחרונים, אמורים להמשיך עד לסוף העונה, למרות שהייתה התלבטות לגבי שניהם עוד לפני הגעתו של רפואה.

רפואה מעביר את האימון בחודורוב, היום // צילום: דני מרון

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר