"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מוריניו ממשיך לספוג אש
קאקה ששיחק תחת ז'וזה מוריניו במדריד סיפר בראיון: "הבעיה שלי היתה המשכיות ואז המאמן, במשך שלוש שנים ניסיתי לשכנע אותו שמגיע לי לשחק יותר" • "כל מה שאתם רואים בראיונות איתו מתוכנן מראש"
קאקה בימיו הגדולים במילאן| צילום: רויטרס

מוריניו ממשיך לספוג אש

קאקה ששיחק תחת ז'וזה מוריניו במדריד סיפר בראיון: "הבעיה שלי היתה המשכיות ואז המאמן, במשך שלוש שנים ניסיתי לשכנע אותו שמגיע לי לשחק יותר" • "כל מה שאתם רואים בראיונות איתו מתוכנן מראש"

,עודכן

לא קל להיות ז'וזה מוריניו בימים אלו. מנצ'סטר יונייטד מציגה כדורגל נפלא בשלושת המחזורים מאז הוא פוטר מתפקידו, מיטב הפרשנים ברחבי העולם מבקרים אותו, חלקם טוענים שזמנם עבר, והיום קאקה הצטרף למצעד ההשמצות כלפי המאמן הפורטוגלי.

הקשר הבריזלאי ששיחק שלוש שנים בריאל מדריד תחת מוריניו אמר סיפר למארקה הספרדי: "הבעיה שלי במדריד היתה קודם כל המשכיות, ואחר כך המאמן. במשך שלוש שנים ניסיתי לשכנע את מוריניו שמגיע לי עוד הזדמנויות אבל זו היתה החלטה שלו, זה לא היה בשליטתי".

בהמשך קאקה נשמע מעודן יותר: "כשביקרתי במנצ'סטר לצורך אירוע יח"צ, שהיתי באותו מלון עם מוריניו, וישבנו לשוחח במשך שעתיים. מוריניו הוא בדיוק האיש שאתם רואים על המסך, לפעמים הוא נפיץ אבל הוא אינטליגנט בצורה יוצאת דופן, תמיד מוכן מראש, כך שדעו לכם שמה שאתם רואים בראיונות מתוכנן מראש".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו