"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מסיבת סוף שנת 2018 ב"גימלייב"

אחד מההרכבים המרכזיים באינדי הישראלי, The Paz Band, מגיע לאולפן של "כאן 11" בחגיגה מדליקה של רוק ובלוז • במרכז ההרכב: הזמרת גל דה פז

,עודכן
צילום: אילנית תורג'מן

The Paz Band, אחד מההרכבים המרכזיים בתחום האינדי הישראלי, מגיע הערבב־21:00למסיבת סוף שנת 2018 בתוכנית "גימלייב".

"גימלייב" מסיימת את שנת 2018 בחגיגה מדליקה של רוק ובלוז, עם ההרכב המצליח שמוציא עכשיו אלבום שלישי, Supply And Demand.

במרכז The Paz Band עומדת גל דה פז, מוזיקאית שגדלה על מוזיקת בלוז ורוק. את The Paz Band היא הקימה בשנת 2014, וההרכב זוכה להצלחה גדולה בישראל ובעולם. התוכנית תשודר הערב החל מהשעה 21:00 ב"כאן גימל" ובאתר "ישראל היום". בשבוע הבא יתארח עידן חביב.

את הסטורי שלנו כבר בדקתם היום? הצטרפו כאן לאינסטגרם של ישראל היום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר