"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אקוומן" מפציץ בקופות

סרט גיבורי העל של DC, שיעלה מחר בבתי הקולנוע בארץ, הכניס עד כה כחצי מיליארד דולר בעולם • גם "מרי פופינס חוזרת" ו"באמבלבי" בצמרת שוברי הקופות

,עודכן
ג'ייסון מומואה ואמברד הרד, מתוך "אקוומן", צילום: איי.פי.

עם הכנסות של קרוב ל־100 מיליון דולר בצפון אמריקה, "אקוומן", סרט גיבורי העל החדש של אולפני וורנר, הוא המנצח הגדול בקופות בסוף השבוע הארוך של חג המולד.

הסרט, שמציל (באופן זמני לפחות) את הכבוד האבוד של היקום הקולנועי של DC לאחר הכישלון המהדהד של "ליגת הצדק", לא התקשה לגבור על "מרי פופינס חוזרת" של אולפני דיסני, ועל "באמבלבי", הספין־אוף/פריקוול החדש בסדרת רובוטריקים, שניהלו קרב צמוד על המקום השני.

"אקוומן", שעלה לאקרנים כבר לפני שבועיים בלא מעט שווקים מחוץ לארה"ב (ושעולה מחר בישראל), גרף עד עתה כחצי מיליארד דולר בסך הכל (מתוכם כ־230 מיליון דולר בסין), ומסתמן כהצלחה הגדולה ביותר של DC מאז "וונדר וומן". את הסרט, שאפילו מקבל ביקורות סבירות, ביים ג'יימס וואן ("מהיר ועצבני 7") ובין כוכביו נכללים ג'ייסון מומואה, אמבר הרד, ניקול קידמן ווילם דפו.

מנגד, המפסיד הגדול בקופות בשבוע האחרון הוא ללא ספק "ברוכים הבאים למארוון", סרטו החדש של רוברט זמקיס ("פורסט גאמפ", "בחזרה לעתיד"), שהצליח לאסוף לעצמו סכום זעום של 2.3 מיליון דולר בלבד. הקומדיה הדרמטית של זמקיס, שעושה שימוש באפקטים רבים, מגוללת את סיפורו האמיתי של אדם עם פוסט־טראומה (סטיב קארל) שמשחזר סצנות מתוך מלחמת העולם השנייה בעזרת בובות מיניאטוריות. על פי ההערכות, סרטו של זמקיס צפוי להפסיד כ־60 מיליון דולר - חדשות איומות עבור אולפני יוניברסל, שעדיין מתאוששים מהכישלון העצום של "ערי טרף", שיצא לפני שבועיים (ושצפוי להפסיד יותר מ־100 מיליון דולר).

הצפיפות בבתי הקולנוע בארה"ב תגיע לשיא בימים הקרובים, עם עלייתם של שני סרטים מדוברים נוספים. הראשון הוא "סגן הנשיא" של אדם מקיי ("מכונת הכסף"), שעוסק בסגן נשיא ארה"ב לשעבר, דיק צ'ייני (כריסטיאן בייל, בהופעה שתהיה מועמדת לאוסקר), ואילו השני הוא הקומדיה המטופשת "הולמס ו־ווטסון", ששבה ומאחדת את כוכבי "אחים חורגים", וויל פארל וג'ון סי. ריילי. עם זאת, לא נראה שמישהו מהם יוכל להדיח את "אקוומן" מהפסגה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר