"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ווילבקין מודה: "קיבלתי החלטה רעה בסוף"

הכוכב של מכבי ת"א לקח אחריות על ההפסד הדרמטי לבאסקוניה בהיכל: "עשיתי מהלך רע, פשוט ניסיתי למסור לטיוס" • דיאנדרה קיין נלקח עצבני לבדיקת סמים

,עודכן
צילום: אלן שיבר // סקוטי ווילבקין ויאניס ספרופולוס מנסים לעכל את ההפסד בהיכל

שוב רק כמעט. המומנטום החיובי של מכבי ת"א נעצר הערב (חמישי) עם 81:79 לבאסקוניה, שנתן מכה קשה לשאיפות של הצהובים לחזור למאבק העלייה לרבע גמר היורוליג. הקבוצה של יאניס ספרופולוס, שהובילה בפער דו ספרתי ברבע השלישי, שוב בעטה בדלי בגלל קבלת החלטות נוראית של ווילביקין במהלך האחרון של המשחק. הצהובים צללו למאזן 9:3 ביורוליג, ועושה רושם שהולך להיות חורף קר בהיכל.

בסיום המשחק, דיאנדרה קיין, נלקח לבדיקת סמים תוך שהוא מטיח קללות לכל עבר בעקבות ההפסד הדרמטי.

הפנים אומרות הכל. עוד הפסד חמק למכבי ת"א // צילום: אלן שיבר

מי שלקח אחריות אחרי השריקה הוא סקוטי ווילבקין, שיכול היה להכריע את המשחק. "פשוט עשיתי מהלך רע, קיבלתי החלטות רעות", אמר הגארד של הצהובים, "ניסיתי למסור לאלכס טיוס. כנראה הייתי צריך לשמור את הכדור אצלי ולזרוק בעצמי".

"היריבה שלנו קלעה 27 נקודות ברבע האחרון, זה יותר מדי. נתנו להם לחזור למרות שהובלנו בפער דו ספרתי, זה מתסכל כי באמת נלחמנו והרגשנו שהמשחק בידיים שלנו. אבל עשינו טעויות, קיבלנו החלטות לא טובות והם קלעו סלים גדולים. עכשיו נהיה חייבים לשים את המשחק הזה מאחור".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר