"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מנצ'סטר יונייטד שיחקה בצורה עלובה"

פלאיני שוב הושיע את מוריניו אך שחקני העבר מבקרים: "זה היה רע" • הפורטוגלי הגיב: "לכל אוהביי – אני תמיד עולה משלב הבתים"

,עודכן
צילום: רויטרס // פלאיני ומוריניו לאחר שער הניצחון

עם רעמת השיער המפורסמת או בלעדיה, מרואן פלאיני הוא הגיבור החדש והלא בולט של מנצ'סטר יונייטד, לאחר שגם במשחק אמש (שלישי), כבש הבלגי שער ניצחון דרמטי בדקה ה-91 והעלה את קבוצתו, חרף העונה החלשה, לשלב הבתים של ליגת האלופות.

הבלגי אמר בסיום: "הרוח שלנו הייתה טובה, שיחקנו חיובי וזה הדבר הכי חשוב. זה שעברנו שלב תורם לביטחון שלנו וכעת אנחנו צריכים להתכונן לסאות'המפטון".

מי שעוד בלט, כמובן, הוא המאמן ז'וזה מוריניו עם עוד חגיגה מוגזמת, כפי שכבר התרגלנו ממנו. הבוקר נודע כי הפורטוגלי עשוי להיענש על החגיגה המוגזמת שלו, שכללה זריקת בקבוקי מים על הדשא ובעיטה בבקבוק נוסף. בשערי העיתונים האנגלים הבוקר הוא כבר כונה "נער המים" בעקבות האקט.

את מסיבת העיתונאים בתום המשחק ניצל הפורטוגלי לסגירת חשבונות: "אלה שמבקרים אותי לא עמדו מעולם על הקווים. כל אלה שמביעים את התסכול שלהם מוזמנים לבוא ולאמן, הכי קל זה לדבר. לפרשנים יש חיים יפים, אולי הם מעדיפים את החופשה שלהם בבארבדוס".

דבריו של הפורטוגלי כוונו בעיקר לשלישיית הפרשנים פיל ג'ונס, ריו פרדיננד ופול סקולס, שמרבים לתקוף את יכולת הקבוצה, ואת הפורטוגלי בפרט, בכלי התקשורת בהם הם עובדים. למרות הניצחון אמש אמר סקולס דברים קשים על הקבוצה: "היכולת היום הייתה עלובה, יונייטד צריכה להבין שיש לה הרבה מזל ואם הייתה משחקת מול קבוצה נורמלית, ככל הנראה הייתה מובסת. המצב הליגה הוא זה שעלול לעלות למוריניו במשרה אם המשחק היום לא עשה את זה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר