"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תלונה: רופא שיניים הציע זריקות בוטוקס

האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית דורש להעמידו לדין משמעתי, על הזרקות באזורים אסורים • "מכר 'מסיבות בוטוקס' בגרופון" • הרופא: "הכל במסגרת האתיקה"

,עודכן
צילום אילוסטרציה: Getty Images

האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית הגיש תלונה נגד רופא שיניים המפרסם, בין היתר באתר גרופון, מבצעים והנחות להזרקות בוטוקס. האיגוד פנה לעו"ד שרה שר לב, התובעת הראשית במשרד הבריאות, וביקש להעמיד את הרופא לדין משמעתי.

ב־2013 הוציא משרד הבריאות חוזר שאוסר על רופאי שיניים להזריק בוטוקס מלבד במקרה של טיפולי שיניים, ועמדת משרד הבריאות היתה כי "רופאי שיניים רשאים להזריק בוטוקס, גם לצרכים אסתטיים בשעה שהדבר נעשה כחלק מעיסוק בריפוי שיניים".

רופא השיניים שיווק את עצמו באמצעות אתר גרופון, שם נמכרים שוברים למסעדות ולרכישת מוצרים. הוא הציע הנחות ומבצעים לטיפולים אסתטיים באזורים שלכאורה אינם אזורים שבהם מותר לו להזריק. עוד הוא פרסם כי הוא עורך "מסיבות בוטוקס" ועוסק בטיפולים אסתטיים, ובהם הזרקה לאזור המצח ואף הזרקת חומצה היאלורונית לכפות הידיים, תחומים שאסורים עבור רופאי השיניים.

הקופון שהוסר

ד"ר מאיר כהן, יו"ר האיגוד לכירורגיה פלסטית בהסתדרות הרפואית, מסביר כי "פקודת הרופאים אוסרת להציע טיפול רפואי במסגרת של מבצעי קידום מכירות, כפי שעשה אותו רופא. זו זילות של המקצוע. מאבק האיגוד נגד פייק־דוקטורז ימשיך ויחריף. זה אינו מקרה יחיד אלא רק קצה הקרחון". בעקבות פניית "ישראל היום" הרופא הסיר את הפרסום מאתר "גרופון".

רופא השינים מסר בתגובה כי "אני ועוד מאות רופאים משתמשים בכלים פרסומיים כאלה ואחרים על מנת להגדיל את קהל הלקוחות שלנו, דבר המקובל שנים רבות תחת כללי האתיקה הרפואית".

ממשרד הבריאות נמסר כי "הנושא נמצא בטיפולה של יחידת הדין המשמעתי, אשר הצעדים המשמעתיים בעניין טרם סוכמו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר