"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בצל הסערה: כריסטיאנו רונאלדו התארס

לפי דיווחים בתקשורת האיטלקית, כוכב יובנטוס כריסטיאנו רונאלדו ובת זוגו מזה שנתיים הדוגמנית ג'ורג'יניה רודריגז מאורסים

,עודכן
צילום: EPA // כריסטיאנו וג'ורג'יניה

המירוץ לטבעת הושלם:בצל הימים הלא קלים שעוברים על כריסטיאנו רונאלדו לאחר שהואשם באונס קתרין מיורגה בלאס וגאס בשנת 2009, כוכב הכדורגל מספק גם חדשות טובות.

לפי דיווחים שטרם אושרו בתקשורת האיטלקית, רונאלדו (33) הציע נישואין לבת זוגו מזה שנתיים, הדוגמנית ג'ורג'ינה רודריגז.


כריסטיאנו וג'ורג'ינה // צילום: EPA

השניים נפגשו לפני כשנתיים כשרודריגז (24) עבדה בסניף של גוצ'י במדריד.

מאז הספיקו לנהל מערכת יחסים פוטוגנית ולהביא לעולם בת משותפת אחת, אלאנה, שחגגה לאחרונה יום הולדת שנה. לרונאלדו יש עוד תאומים ובן שנולדו לפי השמועות בתהליך פונדקאות.

"כריסטיאנו כבר הציע לג'יו להתחתן אבל אנשים מעטים בסוד העניינים", סיפרו מקורבים לכדורגלן.


מצא אהבה, בצל ההאשמות. רונאלדו // צילום: REUTERS

השניים מבלים בימים אלה בלונדון, ונצפו עונדים טבעות יהלומים זהות של קארטייה על אצבעותיהם, מה שהצית ישר שמועות על אירוסין.

"מצאתי אהבה. אנחנו משלימים אחד את השנייה", סיפרה רודריגז בראיון למגזין הרכילות הלו". כשהוא לצידי אני מרגישה נאהבת. האהבה מתגברת על הכל".

מטורלל: מסר מטיפטיפון לעומר אדם

"שובר שורות" חוזרת

כך הגיבו שחקני "משחקי הכס" לסיום

"חברים": פנטזו להפוך את ג'ואי לאנס

שש המלצות מוזיקה מכל העולם

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר