"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ק"ש מחצה 0:3 את סכנין

הקבוצה של חיים סילבס טיילה מול החבורה מהשרון עם ניצחון קליל הממקם אותה בחלק העליון של הטבלה • אחמדי, בראון ויואל אבוחצירה השלימו את המלאכה • רעננה ניצחה בדקה ה-93 את מכבי פ"ת

,עודכן
שחקני קרית שמונה חוגגים. ניצחון חשוב // שחקני קרית שמונה חוגגים. ניצחון חשוב

עירוני קרית שמונה הביסה הערב 0:3 את בני סכנין במחזור השמיני של ליגת העל. ואלון אחמדי פתח את מסכת השערים עבור הקבוצה הצפונית כשכבש בדקה ה-30 בבעיטה חופשית. במחצית השניה אחמדי היה זה שבישל את השער כשמצא את סמואל בראון שהכניע את מחמוד קנדיל בדקה ה-63 ובדקה ה-84 יואל אבוחצירה כבש את שערו הראשון בליגת העל וקבע את תוצאת הסיום.

בעקבות הניצחון ק"ש התמקמה בחלק העליון של הטבלה עם 12 נקודות בשמונה מחזורים. סכנין מנגד התדרדרה ונמצאת בחלק בתחתית עם שבע נקודות בשמונה מחזורים כשהיא סופרת תשעה משחקי בית רצופים ללא ניצחון.

יואב תומר חוגג. שער בכורה בליגת העל // צילום: עודד קרני

ניצחון דרמתי להפועל רעננה

הפועל רעננה השיגה הערב ניצחון 0:1 דרמתי על מכבי פ"ת עם שער בדקה ה-93 של המחליף יואב תומר.

בעקבות הניצחון רעננה קטעה רצף של שלושה משחקים ללא ניצחון וניצבת במקום השמיני בטבלה. מנגד, קבוצתו של אלישע לוי רושמת ארבעה משחקים רצופים ללא ניצחון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר