"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בכר: "אוגו מחובר יותר מאז שוואקמה עזב"

מאמן הפועל ב"ש ערך מסע"ת לקראת המפגש בנתניה בשבת: "לא עשינו טעות עם שחרור וואקמה, רוצים להמשיך במומנטום" • האסלביינק: "השערים יגיעו, אין צורך להיות בלחץ"

,עודכן
צילום: דני מרון // בכר. יש לו סבלנות

אחרי שני ניצחונות ליגה רצופים וחשובים הפועל ב"ש תצא בשבת למפגש בעיר היהלומים מול מכבי נתניה. היום ערכה הקבוצה מסיבת עיתונאים לקראת המשחק בנוכחות ברק בכר ונייג'ל האסלביינק.

"נצטרך להמשיך במומנטום מהמשחקים האחרונים ולנצח בשבת", אמר המאמן והוסיף: "עדיין יש לי סגל גדול ואיכותי ובהחלט יש כאב ראש חיובי לקראת כל משחק, אבל נעשה את הבחירות הנכונות לקראת שבת ולפי האימונים כמובן".

"עם וואקמה לא עשינו שום טעות – שחקן שלא רוצה להיות פה ואפשר למכור אותו – זה מהלך נכון. לג'ון אוגו טוב בב"ש, הוא מחובר לקבוצה ולשחקנים האחרים מאז שטוני עזב והרצון של שני הצדדים זה שהוא יישאר".

בכר התייחס לדיא סבע שיפגוש את האקסית: "דיא שחקן נבחרת הוא חזק מנטלית ואני בטוח שהוא יידע לעשות את ההפרדה לקראת המשחק בשבת וימשיך ביכולת הטובה שלו".

נייגל האסלביינק: "השערים יגיעו אין צורך להיות בלחץ, אני מרגיש טוב וכבר בשבת אחגוג. אני מרגיש מחובר למועדון ולצוות מהרגע הראשון שהגעתי כולם נותנים לי פה הרגשה טובה. לא יהיה משחק קל בשבת אך נגיע מוכנים ועוד טיפה של התחברות בנינו נהייה יותר חזקים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר