"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חמק מהידיים: מכבי ת"א הפסידה לפנאתינייקוס

הצהובים נראו טוב במשך שלושה רבעים ואף הובילה באואקה • אבל זה לא הספיק מול היוונים שהנחילה לצהובים הפסד 89:84 במשחק הראשון של עונת היורוליג • סקוטי ווילבקין בלט עם 24 נק' ו-8 אסיסטים • הערב: דיוויד בלאט ואולימפיאקוס יתארחו אצל חימקי מוסקבה

,עודכן
קלאת'ס. בעל הבית // קלאת'ס. בעל הבית

מוכנה לעונה או לא? בשלושה רבעים הצליחה מכבי ת"א להיראות טוב באואקה ולהוריד את הספקות של ההכנה. הבעיה היתה שברבע האחרון מול פנאתינייקוס היא נעצרה (89:84) וזה מוכיח שיש לה עוד דרך לעשות.

סגל משודרג זה טוב, אבל כימיה וחיבור הם המפתח לכל מה שנבנה ביד אליהו. סקוטי ווילבקין הסיר את ספקות ההתאקלמות עם משחק מצוין, טאריק בלאק הרשים, אבל הצהובים עוד צריכים להתחבר ותכנית המשחקים לא לטובתם. מה שכן, זה היה דו קרב גדול בין שני הרכזים: ווילבקין (24 נק', 5 מ־8 לשלוש, 8 אסיסטים) וקלאת'ס (8 נק' ו־14 אסיסטים).

מכבי ספגה מכה היום (ה') באימון הבוקר כשג'רמי פארגו סיים אותו עם כאבים בגב שלא איפשרו לו לשחק. ווליבקין פתח כרכז ובהגנה קיין הוצב על בעל הבית ניק קלאת'ס. אחרי פחות מדקה וחצי זה כבר היה 0:6 ופסק זמן של ספאחיה. זה גדל ל־4:15 ומכבי יצאה מההלם בזכות שתי שלשות של ווילבקין, וסיימה בפיגור מינמלי (26:24). האילתורים בעמדת הרכז כשווילבקין על הספסל אפשרו לקלאת'ס לסיים עם 6 אסיסטים ברבע.

הרכז של הצהובים המשיך במשחק השקט שלו (13 נק' במחצית ללא החטאה ו־5 אסיסטים). הצהובים כבר הובילו 41:45, אבל טעות בהגנה הובילה לשלשה של קלאת'ס ולפיגור 45:46. כשהקבוצות עלו מחדרי ההלבשה צ'אבי פסקוואל הציב את אנטטאקומפו על ווילבקין ו"האח של" היה אקס פקטור משמעותי עבור פאו.

ספאחיה. לא הפתיחה שהצהובים חלמו עליה לעונת היורוליג // צילום: אלן שיבר

הנדנדה ברבע השלישי המשיכה, אבל שוב הסיומת היתה של קלאת'ס. אחרי 61:65 צהוב, באה חטיפה ואסיסט לשלשה של לנגפורד ו־67:70 ליוונים בתום הרבע.

אקסים הם לא בדיוק דבר שמכבי אוהבת לפגוש, כי לרוב הם טובים מולה. אז היום הם לא היו בשיאים, אבל ידעו להזיק לצהובים. קית' לנגפורד, דשון תומאס וסטפן לאזמה עזרו לפאו לבנות את היתרון שהגיע ל-11 ברבע האחרון, עד הסיום הצהובים הצליחו לצמק מעט אבל לא כדי לאיים על הניצחון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר