"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נבחרת: שלושה בלמים, שהר ודאבור בחוד

לקראת המשחק הערב (21:45) מול סקוטלנד, מאמן נבחרת ישראל, אנדי הרצוג, שוב תרגל שיטה של שלושה בלמים • עד כה נמכרו בקושי 4,000 כרטיסים מתוך 30 אלף כיסאות פנויים בסמי עופר

,עודכן
צילום: יוסי שקל // נאתכו מוביל את שחקני הנבחרת. הקהל יגיע?

מאמן נבחרת ישראל, אנדי הרצוג, שוב תרגל שיטה של שלושה בלמים לקראת המשחק מול סקוטלנד.

המגן עמרי בן הרוש, שמשחק בלוקרן, תורגל כבלם שלישי לצידם של שרן ייני ואיתן טיבי. טאלב טוואטחה ואלי דסה כקיצוניים, בדיוק כפי ששיחקו מול אלבניה. בחלק הקדמי תורגלו בן שהר ומונאס דאבור, ושלישיית הקישור הורכבה מבירם כיאל, ביברס נאתכו ודור פרץ.

"סקוטלנד מגיעה אחרי משחק לא טוב מול בלגיה והם מסוכנים", אמר אנדי, "אני רוצה לראות את הקבוצה נהנית על המגרש ולא משחקת מתוך לחץ, המטרה היא לנצח בסופו של דבר כדי שתהיה לנו אפשרות להעפיל".

דני עמוס שוחרר מהסגל בעקבות חבלה בחזהו שספג מכדור באימון. מי שזומן במקומו הוא מחמוד קנדיל, שוער בני סכנין.

עד כה נמכרו בקושי 4,000 כרטיסים מתוך 30 אלף כיסאות פנויים // צילום: אלן שיבר

בתוך כך, בהתאחדות ינסו למלא הערב את אצטדיון סמי עופר, אם כי כרגע הדברים לא הולכים בקלות. חיילים יוכלו להיכנס בחינם בהצגת חוגר (ללא נשק). גם שוטרים, אנשי מג"ב ומד"א יוכלו לצפות בהתמודדות מול הסקוטים ללא עלות בהצגת תעודה.

כמו כן, הוזמנו ילדי פנימיות שיגיעו במיוחד וסטודנטים יזכו להנחה משמעותית במחירים, שיעמדו על כ־30 שקלים בהצגת תעודת סטודנט. "המצב לא אידיאלי", אמר גורם בהתאחדות, "צריך לעשות הכל כדי להחזיר את החיבור, אבל זה לא קל כשגם התוצאות לא טובות".

עד כה נמכרו בקושי 4,000 כרטיסים מתוך 30 אלף כיסאות פנויים. יחד עם המוזמנים וכרטיסים נוספים שיימכרו עד למשחק, הצפי לקהל הוא בין 8,000 ל־10,000 צופים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר