"כשאתה משחק לא טוב, אתה מפסיד"

יורגן קלופ, מאמן ליברפול לא אהב את היכולת שקבוצתו הציגה אמש בהפסד 1:0 לנאפולי בליגת האלופות • "זה אף פעם לא טוב להגיד שהשוער היה השחקן הטוב ביותר" הוסיף • "חלק גדול מזה באשמתי" סיכם

יורגן קלופ. לקח אחריות על ההפסד // צילום: רויטרס // יורגן קלופ. לקח אחריות על ההפסד // צילום: רויטרס

ליברפול נחלה אמש הפסד מרגיז במחזור השני של ליגת האלופות כשספגה שער בדקה ה-90 מרגלו של לורנצו אינסינייה שקבע הפסד 1:0 לנאפולי.

"הלילה לא היינו טובים מספיק" סיפר יורגן קלופ, מאמן ליברפול לאחר המשחק, שלא היה מרוצה מיכולת שחקניו והוסיף: "בדרך כלל כשאתה לא מספיק טוב, אתה מפסיד משחקים. זה מה שקרה הערב". 

על היכולת החלשה והסיבות שהביאו למשחק התוודה הגרמני: "אני לא בטוח ב-100% למה זה קרה, אך זה קרה. לא זזנו טוב בהגנה, לא סגרנו שטחים בדרך הנכונה, לא הגבנו בצורה הנכונה והם (נאפולי) הצליחו לשחק דרך זה". 

ליברפול לא הרבתה לסכן את שערם של האיטלקים ועל כך אמר: "לא יצרנו הרבה מצבים. המחצית השניה לא היתה מספיק טובה. זה תמיד סימן לא טוב כשאתה צריך להגיד שהשוער שלך היה השחקן הכי טוב אצלך, אך זה היה ברור הלילה". 

עם זאת, קלופ היה זה שלקח אחריות על היכולת הרעה כשאמר: "חלק גדול מזה זה באשמתי, אני צריך לצפות במשחק, אך זה לא היה אמור להיראות ככה". 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר