"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סיטי ניצחה: 1:1 בין ליברפול לצ'לסי

האדומים חילצו נקודה בזכות שער מופלא של סטארידג', אך הם כבר לא מושלמים • האלופה גברה 0:2 על ברייטון ועלתה לפסגה

,עודכן
צילום: רויטרס // יותר מסתם נקודה עבור ליברפול

עם שישה ניצחונות בשישה משחקים - פתיחת העונה הטובה בתולדותיה בעידן הפרמייר ליג - ליברפול התייצבה למבחן הגדול ביותר שלה עד כה: מפגש עם צ'לסי בסטמפורד ברידג'; היא אמנם לא צלחה אותו באופן מושלם, אבל בזכות שער מופלא של דניאל סטארידג' היא גם עדיין ללא הפסד אחרי שבעה מחזורים ומשחק חוץ סופר-קשה - בהחלט לא דבר של מה בכך.

למען האמת, החבורה של יורגן קלופ היתה קרובה מאוד לרדת מנוצחת. אדן הזאר העלה את הבלוז ליתרון בדקה ה-25, וכמעט "הרג" את המשחק בפתיחת המחצית השנייה, אבל אליסון הציל את האדומים. ואז הגיע סטארידג'.

בדקה ה-89, משום מקום, החלוץ האנגלי סיפק את מה שלבטח עוד יתמודד על תואר שער העונה. הוא קיבל את הכדור כ-25 מטר מהשער ומהמקום שלח כדור מסובב - כמו בעיטה חופשית למעשה - שנעצר רק בחיבורים של קפה. שער מופלא, ששווה נקודה יקרה לליברפול.

המרוצה הגדולה עוד יותר מהתיקו הזה היא מנצ'סטר סיטי, שניצחה מוקדם יותר 0:2 את ברייטון משערים של ראחים סטרלינג וסרחיו אגוארו. כעת, האלופה בפסגה בזכות יחס שערים עדיף מזה של ליברפול, ושתי נקודות יותר מלצ'לסי. בשבוע הבא, באנפילד, שתי הראשונות ייפגשו לקרב ענק.

במשחק שפתח את המחזור השביעי, בלונדון, מנצ'סטר יונייטד חטפה 3:1 מווסטהאם ונותרה עם 10 נקודות בלבד מתוך 21 אפשריות - הפתיחה הגרועה בתולדותיה בעידן הפרמייר ליג.

שאר התוצאות: ארסנל - ווטפורד 0:2, האדרספילד - טוטנהאם 2:0, אברטון - פולהאם 0:3, ניוקאסל - לסטר 2:0, וולבס - סאות'המפטון 0:2.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר