"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גביע ווינר: ב"ש עולה על גדותיה

העולה החדשה הפועל ב"ש העפילה לחצי הגמר אחרי 73:77 מרשים על הפועל חולון • תפגוש בשלישי את מכבי אשדוד, שגברה 62:65 על גלבוע/גליל

,עודכן
בראון (מימין). שמר על קור רוח ברבע האחרון // צילום: אלן שיבר // בראון (מימין). שמר על קור רוח ברבע האחרון

הפועל חולון אולי מגיעה לעונה הזו עם ציפיות גבוהות, אבל משהו חורק בממלכה של דן שמיר. ההפסד 77:73 ברבע גמר גביע ווינר לעולה החדשה הפועל ב"ש לא היה בתוכניות, אבל יכול להיות שהגיע בזמן כדי להבין שהקבוצה לא מוכנה.

בחולון החליטו לא להביא רכז טבעי ולסמוך על קומבו גארדים שימלאו את התפקיד. בינתיים זה לא נראה טוב. ההתקפה מבולגנת והשחקנים מאבדים שוב ושוב. הסגל מוכשר, אבל צריך שחקן שיעשה את האחרים טובים יותר. בינתיים אין לה אחד כזה.

המחמאות מגיעות כמובן לרמי הדר שלא התרגש מההפסדים במשחקי האימון וטען שהוא מרוצה ממה שיש לו. הוא צודק. שחקניו נראים כקבוצה מלוכדת והניצחון הגיע להם בצדק. האוהדים מהכדורגל כבר חולמים על מפגש אפשרי מול מכבי ת"א בגמר?

ביום שלישי בחצי גמר המפעל, הפועל ב"ש תפגוש את מכבי אשדוד שהמשיכה אתמול מהנקודה שבה הפסיקה בעונה שעברה. למרות הכנה לא אידיאלית ואף שהיא קבוצה חדשה לגמרי, הצהובים מעיר הנמל פתחו עונה בניצחון 62:65, לאחר מאבק צמוד ומתוח מול גלבוע/גליל.

אשדוד החליפה בקיץ את כל הסגל המוצלח מהעונה שעברה. מי שכן נשאר הוא המאמן בראד גרינברג, ובעל הבית על הפרקט יהיה פול סטול, שזכה עם המאמן באליפות במכבי חיפה (12/13). הרכז הוותיק אמנם לא שיחק בדקות האחרונות בשל פציעה, אבל גם זה לא מנע מאשדוד את הניצחון הראשון של העונה. מה שהיה ונשאר למרות התחלופה בסגל הוא המאפיין הבולט מהעונה שעברה - ריבאונד ההתקפה (אתמול 18).

הסיפור של הערב היה הצעיר עידו פליישר, שחקן נבחרת העתודה שזכתה בקיץ באליפות אירופה. פליישר קיבל קרדיט גדול ממאמנו (25 דקות) והשיב במשחק מצוין עם דאבל־דאבל (12 נק' ו־10 ריב') בלי החטאה מהשדה.

שתי הקבוצות שיחקו עם שלושה זרים בלבד. באשדוד חסר מארק טולפסון, בגלבוע/גליל בראיינט קרופורד - שניהם פצועים. המשחק היה שקול לכל אורכו והמחצית השנייה התאפיינה יותר במאבק אימתני על הפרקט מאשר בכדורסל גדול. התוצאה בסיכום שני הרבעים האחרונים היתה 23:25.

לגלבוע עוד היתה הזדמנות לנצח - 23 שניות לסיום אשדוד איבדה כדור ביתרון 62:63. גלבוע יצאה להתקפה, אבל ג'יימס קלי החזיר אותו לצהובים אחרי שריקה לצעדים. לנדון מילבורן, זר נוסף שחוזר לליגה (שיחק בעבר באילת), חתם את התוצאה

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר