"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכבי הפסידה, ספאחיה רגוע

אחרי ההפסד אמש למילאנו, אמר מאמן האלופה: "התוצאה בקדם העונה היא הדבר האחרון שחשוב" • היום (18:30) תפגוש הקבוצה את סגנית אלופת היורוליג פנרבחצ'ה • טאריק בלאק חזר מחתונתו בארה"ב וישותף

,עודכן
ספאחיה. מילה טובה על זוסמן ואבדיה // צילום: אלן שיבר // ספאחיה. מילה טובה על זוסמן ואבדיה

מאזן משחקי קדם העונה של מכבי ת"א הולך ומדרדר. אחרי ההפסד אמש (חמישי) למילאנו, בפתיחת טורניר ההכנה היוקרתי בזאדאר (80:75) היא עומדת על 3:1.

הצהובים יפגשו היום (18:30) את סגנית אלופת אירופה פנרבחצ'ה, וביום ראשון יתמודדו במשחקי הדירוג מול קבוצה מהבית המקביל הכולל את צסק"א מוסקבה, באיירן מינכן וליאונינג הסינית. הרוסים הביסו אתמול את הסינים 46:90.

טאריק בלאק, שחזר זמן קצר לפני המשחק מחתונתו בארצות הברית, צפוי לקבל דקות מול הקבוצה הטורקית, כמו גם ג'רמי פארגו. ג'ון דיברתולומיאו הסובל מפציעה בשריר הירך האחורי ככל הנראה ימשיך להיעדר.

"עבורנו התוצאה בקדם העונה היא הדבר האחרון שחשוב", אמר המאמן נבן ספאחיה. "הכי חשוב זה לחלק את הדקות בין כולם. זה היה משחק מאוזן, ההבדל בין הקבוצות שהביא לניצחון היה האחוזים ל-3, זה הכל. ליובל זוסמן ודני אבדיה היה משחק יציב, הכדור קצת החליק להם, אבל בסך הכל הם היו בסדר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר