"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המסלול המהיר לטוקיו

המאבק של הג'ודאים הישראלים על המקום במשחקים האולימפיים יעביר הילוך בסוף השבוע, במסגרת אליפות העולם בבאקו • טל פליקר וברוך שמאילוב ימשיכו להתחרות על הכרטיס הבודד, לגפן פרימו מצפה משוכה קשה וגם תמנע נלסון לוי, הג'ודאית הבכירה במשלחת הנשים, תעלה למזרן

,עודכן
צילום: אלן שיבר // גפן פרימו. מדליסטית הארד מאליפות אירופה תתחרה במשקל עד 52 ק"ג

הקרב של הג'ודאים הישראלים על המקום במשחקים האולימפיים בטוקיו 2020 ייצא לדרך מחר (9:00, ספורט 5) באולם בבאקו, אזרבייג'אן, ביומה השני של אליפות העולם, כאשר התותחים הכבדים של המשלחת ייכנסו למעגל התחרות.

טל פליקר (עד 66 ק"ג), המדורג ראשון בעולם, שזכה בשנה שעברה במדליית הארד באליפות העולם והשנה בארד באליפות אירופה בת"א, יחל את דרכו בסיבוב השני, שאליו העפיל אוטומטית, והוא ממתין ליריבו. ברוך שמאילוב, שמתחרה באותו המשקל, יפתח מול דניאל יאן הצרפתי. שני הישראלים נאבקים על הכרטיס הבודד לטוקיו 2020 ועשויים להיפגש במהלך אליפות העולם.

גפן פרימו, מדליסטית הארד מאליפות אירופה שתתחרה במשקל עד 52 ק"ג, תנסה להפתיע ולהגיע לקרבות המדליות. לפרימו ככל הנראה מצפה משוכה לא פשוטה בסיבוב השני בדמות אודטה ג'ופרידה האיטלקיה, סגנית האלופה האולימפית. בטינה טמלקובה (17 בעולם), שמתמודדות באותה קטגוריית משקל, תפתח מול רקה פופ מהונגריה וצפויה לעבור אותה.

טל פליקר. המדורג ראשון בעולם ינסה לא לפשל // צילום: אלן שיבר

בשבת ייכנסו למעגל התחרויות טוהר בוטבול (73 ק"ג, יפגוש יריב שבדי) ותמנע נלסון לוי (עד 57 ק"ג), הג'ודאית הבכירה של ישראל, שהעפילה לסיבוב השני ותחכה למנצחת בין נציגת סנגל לפולין.

התחרות עבור הישראליות החלה הבוקר (חמישי) כאשר שתי שתי הנציגות בקטגוריית המשקל של עד 48 ק"ג, נועה מיצקר ושירה ראשוני, הודחו בסיבוב השלישי והשני, בהתאמה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר