"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טיסת האימה: הנוסעים החלו לדמם מהאף בגלל טעות הטייסים

אירוע חריג בטיסה פנימית בהודו • מסיכות החמצן נפלו, והנוסעים החלו לחוש בסחרחורות • אחד אף פונה לביה"ח • הסיבה: טעות אנוש של הטייסים • צוות האוויר הושעה

,עודכן
החברה התנצלה ומיהרה למצוא לנוסעים טיסה חלופית. מטוס של חברת Jet Airways // צילום: רויטרס

166 נוסעי טיסה ג'ט ארווייז ממומבאי לא ישכחו את רגעי האימה אליהם נקלעו הבוקר (חמישי) כשמסכות החמצן שאמורות להישלף בזמן חירום נפלו בזמן ההמראה. מלבד התקרית החריגה, הנוסעים התחילו לחוש בסחרחורות ודיממו מהאף והאוזניים, והכל בגלל טעות אנוש של אנשי צוות האוויר.

המטוס מדגם בואינג 737, שהיה בדרכו לנמל התעופה של ג'ייפור בצפון תת היבשת, נאלץ לשוב על עקבותיו ולנחות במומבאי. מחקירה ראשונית של האירוע עולה כי התקרית המפחידה התרחשה אחרי שאנשי צוות האוויר שכחו להפעיל את המערכת שאמורה לאזן בין לחץ האוויר שמחוץ למטוס ובתוכו. יותר מ-30 נוסעים של טיסה 9W 697 התלוננו כי החלו לדמם מהאף וסבלו מכאבי ראש קשים.

אחד הנוסעים אף פונה לבית החולים על ידי חברת התעופה שמיהרה להתנצל ולהודיע כי צוות האוויר הושעה מכל פעילות עד לבירור נסיבות האירוע. רשות התעופה בהודו אמרה כי תחקור גם היא את האירוע. המשרד לחקירות תאונת אוויריות בהודו כבר הספיק לשחרר הודעה רשמית: "במהלך המראת המטוס, צוות המטוס שכח להפעיל את המערכת שאמורה לאזן בין לחצי האוויר בתוך ומחוץ למטוס".

תיעוד של רגעי האימה במטוס כבר הספיקו לדלוף לרשת, ביניהם סרטון ובו נראות מסיכות החמצן, שאמורות להיות מופעלות במקרים של ירידת לחץ פתאומית. בסרטון נראים הנוסעים המפוחדים צועקים בתא הנוסעים. דובר חברת התעופה מסר כי לנוסעים הועמדה טיסה חלופית עבור הנוסעים שנתקעו במומבאי.

גורמים המקורבים לחקירה מסרו כי מדובר ברשלנות וכי הטייסים היו אמורים להפעיל את לחץ האוויר לפני ההמראה, וכי מדובר בחלק מהפעולות שאמורות להתבצע לפני ההמראה. מומחי תעופה הסבירו כי אובדן לחץ בתא הנוסעים מהווה מקרה חמור מאוד שכן מטוס הטס בגובה שיוט עשוי לגרום לירידה משמעותית בכמויות החמצן בתא הנוסעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר